Çayırova Akse Mahallesi Parkı vatandaştan tam not aldı

Çayırova 25.09.2018 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3304+ kez okundu.
 

Çayırova Akse Mahallesi Parkı vatandaştan tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerdeki mahallelerde yeşil alan, park ve bahçe yapımına özen gösteriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerdeki mahallelerde yeşil alan, park ve bahçe yapımına özen gösteriyor. Bu kapsamda çocuk, genç ve yetişkinlerin spor yapıp stres atacağı Çayırova Akse Mahallesi’nde park yapımı çalışmaları tamamlandı. 7 bin 40 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta, basketbol sahasından çocuk oyun grubuna kadar birçok donatı yapıldı. Çevre sakinleri, parkı çok beğendiklerini dile getirdi. SOSYAL DONATILAR YAPILDI Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan parkta 1 adet büyük çocuk oyun grubu, 12 adet oturma bankı, 3 adet S bank, 2 adet ahşap giriş kapısı, 5 adet park aydınlatma direği, 2 adet çeşme, 342 metrekare basketbol sahası, 133 metrekare fitness alanı inşa edildi. Parkta vatandaşlar için dinlenme ve piknik alanları yapıldı. Ayrıca park alanı içerisindeki 667 metrekare meydan ve yollarda granit küp taş ve bazalt taş kullanıldı. Ayrıca park alanında 5 bin 284 metrekare yeşil alan ve bin 130 metrekare sert alan konumlandırıldı. MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MEMNUN Mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazanan park çalışması ile bölgede önemli bir eksiklik gidermiş oldu. Vatandaşlar aileleri ile gönüllerince dinlenip, spor yapma imkânı buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerdeki mahallelerde yeşil alan, park ve bahçe yapımına özen gösteriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerdeki mahallelerde yeşil alan, park ve bahçe yapımına özen gösteriyor.

Bu kapsamda çocuk, genç ve yetişkinlerin spor yapıp stres atacağı Çayırova Akse Mahallesi’nde park yapımı çalışmaları tamamlandı. 7 bin 40 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta, basketbol sahasından çocuk oyun grubuna kadar birçok donatı yapıldı. Çevre sakinleri, parkı çok beğendiklerini dile getirdi.

SOSYAL DONATILAR YAPILDI


Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan parkta 1 adet büyük çocuk oyun grubu, 12 adet oturma bankı, 3 adet S bank, 2 adet ahşap giriş kapısı, 5 adet park aydınlatma direği, 2 adet çeşme, 342 metrekare basketbol sahası, 133 metrekare fitness alanı inşa edildi. Parkta vatandaşlar için dinlenme ve piknik alanları yapıldı. Ayrıca park alanı içerisindeki 667 metrekare meydan ve yollarda granit küp taş ve bazalt taş kullanıldı. Ayrıca park alanında 5 bin 284 metrekare yeşil alan ve bin 130 metrekare sert alan konumlandırıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MEMNUN


Mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazanan park çalışması ile bölgede önemli bir eksiklik gidermiş oldu. Vatandaşlar aileleri ile gönüllerince dinlenip, spor yapma imkânı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.