ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN İKİNCİ TUR TEMİZLİK

Çayırova 08.04.2020 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3122+ kez okundu.
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN İKİNCİ TUR TEMİZLİK

Esnaf dezenfektesinde ikinci tur Çayırova Belediyesi dezenfekte ekipleri, ilçede bulunan tüm esnafları dezenfekte ediyor. Salgın virüsle mücadele etkin bir çalışma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yakından takip ettiği titiz ve hassas çalışmaları 24 saat sürdüren  ekipler, ilçedeki esnafları mahalle mahalle dezenfekte ediyor. Birinci turu tamamlayan ve ikinci turu da bitirmek üzere olan dezenfekte ekiplerinin virüsle mücadelede yaptığı etkin çalışma ilçe halkının taktirini kazandı . Üç vardiyalı ekiple 7/24 çalışan ve halkın yoğun olarak kullandığı alanları her gün dezenfekte yapan ekipler ilçede faaliyet gösteren esnafların ikinci tur dezenfektesini gerçekleştiriyor.   

Esnaf dezenfektesinde ikinci tur

Çayırova Belediyesi dezenfekte ekipleri, ilçede bulunan tüm esnafları dezenfekte ediyor. Salgın virüsle mücadele etkin bir çalışma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yakından takip ettiği titiz ve hassas çalışmaları 24 saat sürdüren  ekipler, ilçedeki esnafları mahalle mahalle dezenfekte ediyor. Birinci turu tamamlayan ve ikinci turu da bitirmek üzere olan dezenfekte ekiplerinin virüsle mücadelede yaptığı etkin çalışma ilçe halkının taktirini kazandı . Üç vardiyalı ekiple 7/24 çalışan ve halkın yoğun olarak kullandığı alanları her gün dezenfekte yapan ekipler ilçede faaliyet gösteren esnafların ikinci tur dezenfektesini gerçekleştiriyor.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.