ÇARŞAMBA AKŞAMI

Çayırova 01.08.2017 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1961+ kez okundu.
 

ÇARŞAMBA AKŞAMI

Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Fuarı 51. Yılı yaz etkinlikleri kapsamında her hafta sevilen bir şarkıcı Kocaelililerle bir araya geliyor
Hakan Altun, Kocaeli Fuarı’nda   Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 51. yılı Yaz etkinliklerinin bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Hakan Altun olacak. Sevilen şarkıcı Hakan Altun, 02 Ağustos Çarşamba Saat 21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’ndeki ücretsiz konserde hayranlarıyla buluşacak.   ÇARŞAMBA AKŞAMI ’Mahşere kadar’, ‘Telefon’, ‘Hani Bekleyecektin’  "Ağlamak Yok Yüreğim", ’Teklif ediyorum’  gibi birçok bilindik esere imza atan besteci ve şarkıcı Hakan Altun, uzun bir aradan sonra Kocaeli’ndeki hayranlarıyla buluşacak. “Konu Aşk” isimli son albümünden şarkılarını da seslendirecek slov şarkılarının en sevilen isimlerinden Hakan Altun, 02 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli Fuarında vereceği ücretsiz konserde Kocaelili sevenlerine en sevilen şarkılarını söyleyecek.
Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Fuarı 51. Yılı yaz etkinlikleri kapsamında her hafta sevilen bir şarkıcı Kocaelililerle bir araya geliyor

Hakan Altun, Kocaeli Fuarı’nda

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 51. yılı Yaz etkinliklerinin bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Hakan Altun olacak. Sevilen şarkıcı Hakan Altun, 02 Ağustos Çarşamba Saat 21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’ndeki ücretsiz konserde hayranlarıyla buluşacak.

 

ÇARŞAMBA AKŞAMI

’Mahşere kadar’, ‘Telefon’, ‘Hani Bekleyecektin’  "Ağlamak Yok Yüreğim", ’Teklif ediyorum’  gibi birçok bilindik esere imza atan besteci ve şarkıcı Hakan Altun, uzun bir aradan sonra Kocaeli’ndeki hayranlarıyla buluşacak.

“Konu Aşk” isimli son albümünden şarkılarını da seslendirecek slov şarkılarının en sevilen isimlerinden Hakan Altun, 02 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli Fuarında vereceği ücretsiz konserde Kocaelili sevenlerine en sevilen şarkılarını söyleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.