ÇAĞIRDILAR AMA GİTMEDİ!

Darıca 01.05.2019 - 02:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2746+ kez okundu.
 

ÇAĞIRDILAR AMA GİTMEDİ!

-Haber:Bülent TANER-
Sosyal medya fenomenleri haydar ustayla video çekmek için Darıca'ya akın etmişti. aralarında bir fenomen haydar ustaya öyle bir video çekti ki video Türkiye'de paylaşım rekoru kırdı.. 6 fenomenin oluştuğu bir komedi sinema çekiminde haydar ustaya rol teklifi geldi  4 ay sürecek bu çekimde haydar usta rol teklifini reddetti. Haydar Ustanın ününe ün katacak teklifi reddetmesi bizi derinden üzdü. çekimlere kadar gidip kameraların önünden  çıkıp geri döndü..    Darıca'nın simgesi haline gelmiş Kahramanmaraş dondurma ustası haydar ustanın açıklaması hem bizi çok üzdü hem de çok mutlu etti. - sinema güzel bir teklifti lakin 4 ay buralardan uzak kalmak yurdumdan uzak kalmak gibi olacaktı.işimizi aşka sevgiyle Darıca'da yapmaya başladım  Darıca'da devam edeceğim dedi.. Haydar Usta'nın bu kararın yanlış olduğunu düşünsek de haydar ustanın kararına saygı duymaktan başka çaremiz yok.  İyi ki varsın Haydar Usta...
-Haber:Bülent TANER-

Sosyal medya fenomenleri haydar ustayla video çekmek için Darıca'ya akın etmişti. aralarında bir fenomen haydar ustaya öyle bir video çekti ki video Türkiye'de paylaşım rekoru kırdı..

6 fenomenin oluştuğu bir komedi sinema çekiminde haydar ustaya rol teklifi geldi  4 ay sürecek bu çekimde haydar usta rol teklifini reddetti. Haydar Ustanın ününe ün katacak teklifi reddetmesi bizi derinden üzdü.

çekimlere kadar gidip kameraların önünden  çıkıp geri döndü.. 

 

Darıca'nın simgesi haline gelmiş Kahramanmaraş dondurma ustası haydar ustanın açıklaması hem bizi çok üzdü hem de çok mutlu etti. - sinema güzel bir teklifti lakin 4 ay buralardan uzak kalmak yurdumdan uzak kalmak gibi olacaktı.işimizi aşka sevgiyle Darıca'da yapmaya başladım  Darıca'da devam edeceğim dedi..

Haydar Usta'nın bu kararın yanlış olduğunu düşünsek de haydar ustanın kararına saygı duymaktan başka çaremiz yok. 

İyi ki varsın Haydar Usta...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.