Büyükşehir’den Dilovası’na Tam Destek

Dilovası 24.10.2019 - 15:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1519+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Dilovası’na Tam Destek

Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ü makamında ağırladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir araya gelerek Dilovası’nın sorunlarını konuştular. Mengüç’ü makamında ağırlayan Başkan Şayir, geçen yaklaşık 7 aylık süreçte yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası’na önemli destekleri olduğunu belirten Başkan Şayir; önümüzdeki süreçte bu desteğin artarak devam etmesini beklediklerini ifade etti. YENİ DİLOVASI’NI İNŞA EDECEĞİZ Mengüç ise ziyarette yaptığı konuşmasında Dilovası’na büyük önem verdiklerini ve Dilovası’nın sorunlarının çözümü için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek, önümüzdeki 4 yılda Dilovası’nın geleceğine yönelik önemli projelerin hayata geçeceğini kaydederek, “Biz Hamza Şayir başkanımıza güveniyoruz. Hep birlikte yeni Dilovası’nı hep birlikte inşaa edeceğiz.”dedi.
Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ü makamında ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir araya gelerek Dilovası’nın sorunlarını konuştular. Mengüç’ü makamında ağırlayan Başkan Şayir, geçen yaklaşık 7 aylık süreçte yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası’na önemli destekleri olduğunu belirten Başkan Şayir; önümüzdeki süreçte bu desteğin artarak devam etmesini beklediklerini ifade etti.

YENİ DİLOVASI’NI İNŞA EDECEĞİZ
Mengüç ise ziyarette yaptığı konuşmasında Dilovası’na büyük önem verdiklerini ve Dilovası’nın sorunlarının çözümü için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek, önümüzdeki 4 yılda Dilovası’nın geleceğine yönelik önemli projelerin hayata geçeceğini kaydederek, “Biz Hamza Şayir başkanımıza güveniyoruz. Hep birlikte yeni Dilovası’nı hep birlikte inşaa edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.