BÜYÜKŞEHİR'DE YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

Gebze 29.06.2019 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2400+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR'DE YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde daha etkin, verimli ve tasarruflu çalışma için görev değişikliklerine gidildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin daha etkin, verimli ve tasarruflu çalışmasını sağlamak için bazı daire başkanlıklarında değişikliğe gitti.   CİVELEK’İN YERİNE ÇOLAKOĞLU GETİRİLDİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın imzasıyla 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilen meclis toplantısıyla kapatılan Kurumsal Gelişim Dairesinde başkanlık görevini yürüten Dr. Bayram Çolkaoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı görevine getirildi. Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı İsmail Civelek ise İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevine getirildi.   KUMBAR ULAŞIM PARK GENEL MÜDÜRÜ Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanı Salih Kumbar, bir süredir vekâleten bakılan Ulaşım Park Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak getirildi. Salih Kumbar’dan boşalan Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı’na ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Planlama Şube müdürü ilen Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Çelebi getirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde daha etkin, verimli ve tasarruflu çalışma için görev değişikliklerine gidildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin daha etkin, verimli ve tasarruflu çalışmasını sağlamak için bazı daire başkanlıklarında değişikliğe gitti.

 

CİVELEK’İN YERİNE ÇOLAKOĞLU GETİRİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın imzasıyla 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilen meclis toplantısıyla kapatılan Kurumsal Gelişim Dairesinde başkanlık görevini yürüten Dr. Bayram Çolkaoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı görevine getirildi. Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı İsmail Civelek ise İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevine getirildi.

 

KUMBAR ULAŞIM PARK GENEL MÜDÜRÜ

Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanı Salih Kumbar, bir süredir vekâleten bakılan Ulaşım Park Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak getirildi. Salih Kumbar’dan boşalan Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı’na ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Planlama Şube müdürü ilen Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Çelebi getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.