BÜYÜKGÖZ MEVLANA PAZAR YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Gebze 17.04.2020 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2523+ kez okundu.
 

BÜYÜKGÖZ MEVLANA PAZAR YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Tatlıkuyu kapalı pazarı, Mevlana Kapalı pazarı, Adem Yavuz Kapalı pazarı, Hürriyet, Mimar Sinan, İstasyon, Mutlukent pazarlarını tek tek dolaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaflara hayırlı işler diledi, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi     Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar turunda. Kovid-19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kararı nedeniyle cumartesi ve pazar günleri kurulan semt pazarlarının Cuma günü kurulması kararlaştırılmıştı. Alınan bu kararla modern kapalı pazar yerleri başta olmak üzere diğer semt pazarlarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz pazarcı esnaflarına hayırlı işler diledi. Tatlıkuyu kapalı pazarı, Mevlana Kapalı pazarı, Adem Yavuz Kapalı pazarı, Hürriyet, Mimar Sinan, Mutlukent, İstasyon pazarlarını tek tek dolaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Pazarlarda belirlenen tezgah aralık mesafesi ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığına ilişkin de denetim yapan Başkan Büyükgöz, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri de dinledi.  

Tatlıkuyu kapalı pazarı, Mevlana Kapalı pazarı, Adem Yavuz Kapalı pazarı, Hürriyet, Mimar Sinan, İstasyon, Mutlukent pazarlarını tek tek dolaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaflara hayırlı işler diledi, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi

 

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar turunda. Kovid-19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kararı nedeniyle cumartesi ve pazar günleri kurulan semt pazarlarının Cuma günü kurulması kararlaştırılmıştı. Alınan bu kararla modern kapalı pazar yerleri başta olmak üzere diğer semt pazarlarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz pazarcı esnaflarına hayırlı işler diledi. Tatlıkuyu kapalı pazarı, Mevlana Kapalı pazarı, Adem Yavuz Kapalı pazarı, Hürriyet, Mimar Sinan, Mutlukent, İstasyon pazarlarını tek tek dolaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Pazarlarda belirlenen tezgah aralık mesafesi ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığına ilişkin de denetim yapan Başkan Büyükgöz, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri de dinledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.