Büyükgöz Kastamonulular ile buluştu

Siyaset 24.02.2019 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2948+ kez okundu.
 

Büyükgöz Kastamonulular ile buluştu

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de Kastamonulular Derneği'ne konuk oldu. Büyükgöz, "Cadde ve sokakları ışıl ışıl, insanların mutlu olduğu bir Gebze oluşturacağız" dedi.
Büyükgöz Kastamonulular ile buluştu Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi'nde bulunan Kocaeli Kastamonulular Derneği'ne konuk oldu. İlçe başkanı İrfan Ayar ile birlikte Kastamonululara konuk olan Büyükgöz, sevgiyle karşılandı. Programda konuşma gerçekleştiren Kocaeli Kastamonulular Derneği Başkanı Ergün Kepenek, "Bizleri ziyaret ettiğiniz için hemşerilerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Bizlerde Kocaeli Kastamonulular Derneği olarak elimizden gelen desteği sizlere sunacağız" dedi. İNSANLARIN MUTLU OLDUĞU BİR GEBZE Programda konuşma gerçekleştiren Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "İnsanların mutlu olduğu bir Gebze şehrini ortaya çıkartmak için çalışacağız. Cadde ve sokakları ışıl ışıl, sosyal alanlarıyla örnek bir şehir modeli ortaya çıkartacağız. Gençlerimiz, Kadınlarımız, Engellilerimiz ve Yaşlılarımız hizmet politikamızda önceliğimiz olacak. Mutlu bireyler, mutlu aileleri, mutlu ailelerde mutlu şehirleri oluşturur. Biz bireylerin doğumundan ölümüne kadar ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri Gebze'ye kazandırmak için gayret göstereceğiz" dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de Kastamonulular Derneği'ne konuk oldu. Büyükgöz, "Cadde ve sokakları ışıl ışıl, insanların mutlu olduğu bir Gebze oluşturacağız" dedi.

Büyükgöz Kastamonulular ile buluştu

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi'nde bulunan Kocaeli Kastamonulular Derneği'ne konuk oldu. İlçe başkanı İrfan Ayar ile birlikte Kastamonululara konuk olan Büyükgöz, sevgiyle karşılandı. Programda konuşma gerçekleştiren Kocaeli Kastamonulular Derneği Başkanı Ergün Kepenek, "Bizleri ziyaret ettiğiniz için hemşerilerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Bizlerde Kocaeli Kastamonulular Derneği olarak elimizden gelen desteği sizlere sunacağız" dedi.

İNSANLARIN MUTLU OLDUĞU BİR GEBZE
Programda konuşma gerçekleştiren Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "İnsanların mutlu olduğu bir Gebze şehrini ortaya çıkartmak için çalışacağız. Cadde ve sokakları ışıl ışıl, sosyal alanlarıyla örnek bir şehir modeli ortaya çıkartacağız. Gençlerimiz, Kadınlarımız, Engellilerimiz ve Yaşlılarımız hizmet politikamızda önceliğimiz olacak. Mutlu bireyler, mutlu aileleri, mutlu ailelerde mutlu şehirleri oluşturur. Biz bireylerin doğumundan ölümüne kadar ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri Gebze'ye kazandırmak için gayret göstereceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.