BÜYÜKGÖZ;HERKESİN MUTLU OLACAĞI BİR GEBZE OLACAK

Siyaset 22.02.2019 - 19:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3336+ kez okundu.
 

BÜYÜKGÖZ;HERKESİN MUTLU OLACAĞI BİR GEBZE OLACAK

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Erzurum Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Derneği'ne konuk oldu. Büyükgöz, "Bireylerin yaşamaktan mutlu olduğu bir Gebze'yi oluşturacağız" dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Erzurum Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Derneği'ne konuk oldu. İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Erzurumlulara konuk olan Büyükgöz, "Yıllar önce Anadolu’nun farklı yerlerinden gelerek Gebze'yi yurt edindik. Bizim Gebze'de hatıralarımız var. 43 yıldır yaşadığım Gebze bölgesine hizmet etmek benim için onur verici" dedi.   GEBZELİLİK BİLİNCİNİ OLUŞTURACAĞIZ Gebzelilik bilincinin önemine değinen Büyükgöz, "Biz artık Gebzeli olduk. Bu şehre karşı bir vefa borcumuz ve sorumluluklarımız var. Bu şehirde yaşıyorsak bu şehrin caddelerinin, sokaklarının daha güzel olması için hep birlikte fikir birliği, gönül birliği ile çalışacağız. Biz konuşmaktan ziyade dinleyen ve uygulayan olacağız. 'Başkan mahallenizde' projesi kapsamında belirli aralıklarla bir araya gelecek, ihtiyaçları tespit edecek ve çözüme kavuşturacağız" dedi. YAŞAYANLARIN MUTLU OLACAĞI BİR İLÇE İnsanların yaşamaktan keyif duyduğu bir şehir oluşturmak için çalışacağını söyleyen Büyükgöz, "Mutlu bireyler, mutlu aile demek. Mutlu aileler, huzurlu şehirler demek. Gebze'yi yaşamaktan mutlu olunan, keyif duyulan bir şehir haline dönüştürmeyi hayal ediyoruz. 2004-2009 yılları arasında Gebze'de görev yaptığımızda çamurdan, çöpten bahsediliyordu. AK Parti döneminde aldığı hizmetlerle birlikte Gebze gelişti. Gebze'nin gelişim ve dönüşümünü daha ileriye taşımak, projelerle vizyon bir şehir yapısını ortaya koymak için gece gündüz çalışacağız" dedi.  
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Erzurum Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Derneği'ne konuk oldu. Büyükgöz, "Bireylerin yaşamaktan mutlu olduğu bir Gebze'yi oluşturacağız" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Erzurum Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Derneği'ne konuk oldu. İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Erzurumlulara konuk olan Büyükgöz, "Yıllar önce Anadolu’nun farklı yerlerinden gelerek Gebze'yi yurt edindik. Bizim Gebze'de hatıralarımız var. 43 yıldır yaşadığım Gebze bölgesine hizmet etmek benim için onur verici" dedi.

 

GEBZELİLİK BİLİNCİNİ OLUŞTURACAĞIZ

Gebzelilik bilincinin önemine değinen Büyükgöz, "Biz artık Gebzeli olduk. Bu şehre karşı bir vefa borcumuz ve sorumluluklarımız var. Bu şehirde yaşıyorsak bu şehrin caddelerinin, sokaklarının daha güzel olması için hep birlikte fikir birliği, gönül birliği ile çalışacağız. Biz konuşmaktan ziyade dinleyen ve uygulayan olacağız. 'Başkan mahallenizde' projesi kapsamında belirli aralıklarla bir araya gelecek, ihtiyaçları tespit edecek ve çözüme kavuşturacağız" dedi.


YAŞAYANLARIN MUTLU OLACAĞI BİR İLÇE

İnsanların yaşamaktan keyif duyduğu bir şehir oluşturmak için çalışacağını söyleyen Büyükgöz, "Mutlu bireyler, mutlu aile demek. Mutlu aileler, huzurlu şehirler demek. Gebze'yi yaşamaktan mutlu olunan, keyif duyulan bir şehir haline dönüştürmeyi hayal ediyoruz. 2004-2009 yılları arasında Gebze'de görev yaptığımızda çamurdan, çöpten bahsediliyordu. AK Parti döneminde aldığı hizmetlerle birlikte Gebze gelişti. Gebze'nin gelişim ve dönüşümünü daha ileriye taşımak, projelerle vizyon bir şehir yapısını ortaya koymak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.