BÜYÜKGÖZ: GEBZE'YE DEĞER KATACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Gündem 06.02.2019 - 00:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2309+ kez okundu.
 

BÜYÜKGÖZ: GEBZE'YE DEĞER KATACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Akse Sapağı esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, "Gebze'nin değer katan hizmetler üreteceğiz" dedi.
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Akse Sapağı esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, "Gebze'nin değer katan hizmetler üreteceğiz" dedi.   Büyükgöz, "Gebze'ye değer katacağız"   AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Akse Sapağı esnafını ziyaret eden Büyükgöz'e vatandaşlar ve Gebze esnafı ilgiyle karşıladı.   "GÖNÜL VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ" AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Yeni dönemde gönül belediyeciliği yapacağız. Ülkemiz hizmet siyasetiyle, AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın döneminde tanıştı. Biz gönül belediyeciliği yaparken, hizmet belediyeciliğini de sürdüreceğiz. Projelerimiz hazırlanıyor. Yakın bir sürede projelerimizi Gebzeli hemşerilerimizle paylaşacağız" dedi.   "GEBZE'YE DEĞER KATACAĞIZ" Gebze'ye değer katacak hizmetler üreteceklerinin altını çizen Büyükgöz, "Ben şehir ve bölge plancısı ve 43 yıldır bu bölgede yaşayan birisi olarak Gebze'nin ihtiyaçlarını biliyorum. Yeni dönemde Gebze'ye değer katacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman Gebzeli esnafımızın da ticaret hacmi artacak. Herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan keyif aldığı bir Gebze hayalim var. Bu hayali her düşünceden Gebzeli hemşerilerimiz ile birlikte, katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.  
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Akse Sapağı esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, "Gebze'nin değer katan hizmetler üreteceğiz" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Akse Sapağı esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, "Gebze'nin değer katan hizmetler üreteceğiz" dedi.

 

Büyükgöz, "Gebze'ye değer katacağız"

 

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Akse Sapağı esnafını ziyaret eden Büyükgöz'e vatandaşlar ve Gebze esnafı ilgiyle karşıladı.

 

"GÖNÜL VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ"

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Yeni dönemde gönül belediyeciliği yapacağız. Ülkemiz hizmet siyasetiyle, AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın döneminde tanıştı. Biz gönül belediyeciliği yaparken, hizmet belediyeciliğini de sürdüreceğiz. Projelerimiz hazırlanıyor. Yakın bir sürede projelerimizi Gebzeli hemşerilerimizle paylaşacağız" dedi.

 

"GEBZE'YE DEĞER KATACAĞIZ"

Gebze'ye değer katacak hizmetler üreteceklerinin altını çizen Büyükgöz, "Ben şehir ve bölge plancısı ve 43 yıldır bu bölgede yaşayan birisi olarak Gebze'nin ihtiyaçlarını biliyorum. Yeni dönemde Gebze'ye değer katacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman Gebzeli esnafımızın da ticaret hacmi artacak. Herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan keyif aldığı bir Gebze hayalim var. Bu hayali her düşünceden Gebzeli hemşerilerimiz ile birlikte, katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.