BÜYÜKGÖZ'DEN MUHTARLARA MASKE VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ

Gebze 16.09.2020 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2512+ kez okundu.
 

BÜYÜKGÖZ'DEN MUHTARLARA MASKE VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ

Mahalle muhtarlarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; özel olarak hazırlanan koruyucu maske ve dezenfektandan oluşan setleri takdim etti.
Büyükgöz’den Gebzeli muhtarlara maske ve dezenfektan desteği. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadelede ilçede dezenfekte ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gebze Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına koruyucu maske ve dezenfektan desteğinde bulunuyor.   Muhtarları mahallelerdeki muhtarlık binalarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; özel olarak hazırlanan koruyucu maske ve dezenfektandan oluşan setleri takdim etti. Muhtarlarla mahallelerdeki talep ve isteklere ilişkin istişarede de bulunan Başkan Büyükgöz, devam eden belediye çalışmalara ilişkin de paylaşımda bulundu. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinin virüsle mücadelede en önemli önleyici tedbir olduğunu hatırlatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle muhtarlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.   Hijyen setlerinin gün içerisinde 40 mahalle muhtarına ulaştırılacağını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Muhtarlarımızı ziyaret ederek maske ve dezenfektan dağıtımı yaptık. Virüs musibetine karşı önlemlerimizi alalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi.  
Mahalle muhtarlarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; özel olarak hazırlanan koruyucu maske ve dezenfektandan oluşan setleri takdim etti.

Büyükgöz’den Gebzeli muhtarlara maske ve dezenfektan desteği. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadelede ilçede dezenfekte ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gebze Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına koruyucu maske ve dezenfektan desteğinde bulunuyor.

 

Muhtarları mahallelerdeki muhtarlık binalarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; özel olarak hazırlanan koruyucu maske ve dezenfektandan oluşan setleri takdim etti. Muhtarlarla mahallelerdeki talep ve isteklere ilişkin istişarede de bulunan Başkan Büyükgöz, devam eden belediye çalışmalara ilişkin de paylaşımda bulundu. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinin virüsle mücadelede en önemli önleyici tedbir olduğunu hatırlatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle muhtarlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Hijyen setlerinin gün içerisinde 40 mahalle muhtarına ulaştırılacağını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Muhtarlarımızı ziyaret ederek maske ve dezenfektan dağıtımı yaptık. Virüs musibetine karşı önlemlerimizi alalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.