Büyükgöz’den Bayram Mesajı

Gebze 23.05.2020 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3143+ kez okundu.
 

Büyükgöz’den Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ramazan bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı. “Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi manevi duyguların doruğa yükseldiği, halkımızı ve Müslümanları birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır” diyen Başkan Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Korona virüsle devlet millet el ele mücadele ettiğimiz günlere denk gelen, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı ve akabinde bayramı sevdiklerimizden ayrı, evlerimizde geçirmenin burukluğunu yaşıyoruz ne yazık ki. Toplumların ve milletimizin sağlığını tehdit eden korona virüs musibetini, devletimizin aldığı tedbirler ve milletimizin gösterdiği özenle alt ediyoruz Allah’ın izniyle. Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinden yararlanarak tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeliyiz. Bu vesileyle; hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle; İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Ramazan Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ramazan bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı. “Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi manevi duyguların doruğa yükseldiği, halkımızı ve Müslümanları birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır” diyen Başkan Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Korona virüsle devlet millet el ele mücadele ettiğimiz günlere denk gelen, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı ve akabinde bayramı sevdiklerimizden ayrı, evlerimizde geçirmenin burukluğunu yaşıyoruz ne yazık ki. Toplumların ve milletimizin sağlığını tehdit eden korona virüs musibetini, devletimizin aldığı tedbirler ve milletimizin gösterdiği özenle alt ediyoruz Allah’ın izniyle. Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinden yararlanarak tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeliyiz. Bu vesileyle; hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle; İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.