Büyükakın, HERGES Derneği ile buluştu

Gündem 13.12.2019 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2002+ kez okundu.
 

Büyükakın, HERGES Derneği ile buluştu

Büyükakın, “Ülkesi için bilime, sanata, kültüre, spora ve dünyanın gittiği yeri anlayan bir nesil için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi devam edeceğiz” dedi.
Büyükakın, HERGES Derneği ile buluştu Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimini makamında konuk etti. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, Şahin ve heyetine Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde ortaya koyduğu spor ve gençlik alanlarında çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hereke bölgesindeki hizmetleri için HERGES Derneği’ne teşekkür eden Başkan Büyükakın, gençlere hizmet üreten sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.   “KILAVUZ GENÇLİK MODELİNİ ÖRNEK ALDIK” HERGES Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Büyükakın’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, yaptıkları faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi Kılavuz Gençlik modelini örnek aldıklarını belirterek, “Şu anda amatör liglerde futbol oynayan 8 farklı yaş kategorisinde takımlarımız var. Ayrıca 120 çocuğa bağlama eğitimi veriyoruz. 2019-2020 çalışma dönemimizde bir dizi salon programı gerçekleştireceğiz. Ziyarette hazır bulunan ve bugün burada bulunmayan heyecanlı, nitelikli ve donanımlı arkadaşlarla birlikte Hereke bölgesinde ciddi ve aksiyonel faaliyetler yürütüyoruz” dedi.   “ARAŞTIRMALARINI VE SORGULAMALARINI İSTİYORUZ” Yaptıkları faaliyetlerle bölgede yaşayan 4 bin 500 gence ulaştıklarını aktaran HERGES Dernek Başkanı Mehmet Şahin, “Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Ödüllü İlmihal Yarışması düzenledik. Yarışma vesilesiyle gençlerin manevi kültürlerinin gelişmesine katkı sunmaya çalışıyoruz.  Gerçekleştireceğimiz ‘Mekke’nin Fethi’ programında da dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini vereceğiz” şeklinde konuştu. Gençlerin geleceklerine değer katacak her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Gençlerimizden okumalarını araştırmalarını ve sorgulamalarını istiyoruz. Ülkesi için bilime, sanata, kültüre, spora ve dünyanın gittiği yeri anlayan bir nesil için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.  
Büyükakın, “Ülkesi için bilime, sanata, kültüre, spora ve dünyanın gittiği yeri anlayan bir nesil için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi devam edeceğiz” dedi.

Büyükakın, HERGES Derneği ile buluştu

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimini makamında konuk etti. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, Şahin ve heyetine Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde ortaya koyduğu spor ve gençlik alanlarında çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hereke bölgesindeki hizmetleri için HERGES Derneği’ne teşekkür eden Başkan Büyükakın, gençlere hizmet üreten sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

 

“KILAVUZ GENÇLİK MODELİNİ ÖRNEK ALDIK”

HERGES Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Büyükakın’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, yaptıkları faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi Kılavuz Gençlik modelini örnek aldıklarını belirterek, “Şu anda amatör liglerde futbol oynayan 8 farklı yaş kategorisinde takımlarımız var. Ayrıca 120 çocuğa bağlama eğitimi veriyoruz. 2019-2020 çalışma dönemimizde bir dizi salon programı gerçekleştireceğiz. Ziyarette hazır bulunan ve bugün burada bulunmayan heyecanlı, nitelikli ve donanımlı arkadaşlarla birlikte Hereke bölgesinde ciddi ve aksiyonel faaliyetler yürütüyoruz” dedi.

 

“ARAŞTIRMALARINI VE SORGULAMALARINI İSTİYORUZ”

Yaptıkları faaliyetlerle bölgede yaşayan 4 bin 500 gence ulaştıklarını aktaran HERGES Dernek Başkanı Mehmet Şahin, “Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Ödüllü İlmihal Yarışması düzenledik. Yarışma vesilesiyle gençlerin manevi kültürlerinin gelişmesine katkı sunmaya çalışıyoruz.  Gerçekleştireceğimiz ‘Mekke’nin Fethi’ programında da dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini vereceğiz” şeklinde konuştu. Gençlerin geleceklerine değer katacak her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Gençlerimizden okumalarını araştırmalarını ve sorgulamalarını istiyoruz. Ülkesi için bilime, sanata, kültüre, spora ve dünyanın gittiği yeri anlayan bir nesil için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.