Büyükakın, "Gençlerin enerji ve potansiyeline güveniyorum"

Siyaset 14.12.2018 - 11:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2785+ kez okundu.
 

Büyükakın, "Gençlerin enerji ve potansiyeline güveniyorum"

Büyükakın, AK Parti İzmit Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Yerel Gençlik Muhabbetleri toplantısının bu haftaki konuğu oldu.
" Gençlerin enerji ve potansiyeline güveniyorum”   AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Yerel Gençlik Muhabbetleri toplantısının bu haftaki konuğu oldu. Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Büyükakın, kadın ve gençlerin siyasete katılmasının önemine dikkat çekti, “Türkiye, dünyada hak ettiği konuma gelecekse, bu gençlerin ve kadınların memleket meselelerini dert etmeleri, bu konuda projeler üretmeleriyle mümkün olacaktır” dedi.   “GENÇLER VE KADINLAR BU TUZAKLARI YIKTIKLAR” AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan Önümüzdeki dönemde gençlerimizin her birinin birer belediye başkanı gibi her konuda fikirlerine ihtiyaç duyacaklarını vurgulayan Büyükakın, “Katılımcı ve ortak akla dayalı bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Bu konuda gençlerin enerjisine ve potansiyeline güveniyorum. Şunu da belirtmeliyim ki her dönemde bizlere tuzaklar kurulsa bile, gençler ve kadınların bu tuzakları yıktıklarını gördük. Etrafında gençlere ve kadınlara yer veren, onlara büyük önem veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti tüm bu oyunlara dirayetle karşı çıkıyor” diye konuştu.   “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAKLAŞIMINI ÖNE ÇIKARACAĞIZ” Önümüzdeki süreçte yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu da söyleyen Büyükakın, Kocaeli’nde yapılan işlerin tamamının planlamasında yer aldığını belirterek “Belediyeciliğin nasıl yapılacağı konusunda bilgi ve tecrübe eksiğimiz yok. Son 15 yılda çok iyi işler yapıldı ve bundan sonra böyle devam edecek. Ancak bundan sonraki süreçte “Gönül Belediyeciliği” yaklaşımını öne çıkaracağız. Kadınlar, çocuklar, dezavantajlı gruplar ile ilgili daha öne çıkan işler yapacağız. Gençlerimizin her birinin her konuda fikrine ihtiyacımız var. Belediyeyi onlarla birlikte ve ortak akılla yöneteceğiz. Onların enerjisine ve potansiyeline güveniyorum. Birlikte güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.   “YAPILACAK TÜM İŞLERDE GENÇLERİ DİKKATE ALACAĞIZ” Geldiğimiz çağ itibariyle belediyeciliğin, ortak akılla hareket ederek ve teknolojik imkânları kullanmak suretiyle önemli hizmetler yapılabileceğini aktaran Büyükakın, şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde gençlerimizin her birinin birer belediye başkanı gibi her konuda fikirlerine ihtiyacımız olacak. Katılımcı ve ortak akla dayalı bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Artık dünyada şehirler rekabet ediyor. Bizim bu şehri marka şehir yapmamız gerekiyor. Bu konuda gençlerin enerjisine ve potansiyeline güveniyorum. Sizlerin enerjisiyle ayakta kalıyoruz. Siz bize enerji verdiğiniz müddetçe bizler yorulmayacağız. Yapılacak tüm işlerde gençleri ve geleceği dikkate alarak çalışacağız.” Gençlerin sorularını da yanıtlayan Büyükakın, toplu taşıma ulaşım araçları ve akıllı şehircilik uygulamaları gibi birçok alanda yeni çalışmalar yapacaklarını da aktardı.  
Büyükakın, AK Parti İzmit Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Yerel Gençlik Muhabbetleri toplantısının bu haftaki konuğu oldu.

" Gençlerin enerji ve

potansiyeline güveniyorum

 

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Yerel Gençlik Muhabbetleri toplantısının bu haftaki konuğu oldu. Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Büyükakın, kadın ve gençlerin siyasete katılmasının önemine dikkat çekti, “Türkiye, dünyada hak ettiği konuma gelecekse, bu gençlerin ve kadınların memleket meselelerini dert etmeleri, bu konuda projeler üretmeleriyle mümkün olacaktır” dedi.

 

“GENÇLER VE KADINLAR BU TUZAKLARI YIKTIKLAR”

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan Önümüzdeki dönemde gençlerimizin her birinin birer belediye başkanı gibi her konuda fikirlerine ihtiyaç duyacaklarını vurgulayan Büyükakın, “Katılımcı ve ortak akla dayalı bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Bu konuda gençlerin enerjisine ve potansiyeline güveniyorum. Şunu da belirtmeliyim ki her dönemde bizlere tuzaklar kurulsa bile, gençler ve kadınların bu tuzakları yıktıklarını gördük. Etrafında gençlere ve kadınlara yer veren, onlara büyük önem veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti tüm bu oyunlara dirayetle karşı çıkıyor” diye konuştu.

 

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAKLAŞIMINI ÖNE ÇIKARACAĞIZ”

Önümüzdeki süreçte yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu da söyleyen Büyükakın, Kocaeli’nde yapılan işlerin tamamının planlamasında yer aldığını belirterek “Belediyeciliğin nasıl yapılacağı konusunda bilgi ve tecrübe eksiğimiz yok. Son 15 yılda çok iyi işler yapıldı ve bundan sonra böyle devam edecek. Ancak bundan sonraki süreçte “Gönül Belediyeciliği” yaklaşımını öne çıkaracağız. Kadınlar, çocuklar, dezavantajlı gruplar ile ilgili daha öne çıkan işler yapacağız. Gençlerimizin her birinin her konuda fikrine ihtiyacımız var. Belediyeyi onlarla birlikte ve ortak akılla yöneteceğiz. Onların enerjisine ve potansiyeline güveniyorum. Birlikte güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“YAPILACAK TÜM İŞLERDE GENÇLERİ DİKKATE ALACAĞIZ”

Geldiğimiz çağ itibariyle belediyeciliğin, ortak akılla hareket ederek ve teknolojik imkânları kullanmak suretiyle önemli hizmetler yapılabileceğini aktaran Büyükakın, şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde gençlerimizin her birinin birer belediye başkanı gibi her konuda fikirlerine ihtiyacımız olacak. Katılımcı ve ortak akla dayalı bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Artık dünyada şehirler rekabet ediyor. Bizim bu şehri marka şehir yapmamız gerekiyor. Bu konuda gençlerin enerjisine ve potansiyeline güveniyorum. Sizlerin enerjisiyle ayakta kalıyoruz. Siz bize enerji verdiğiniz müddetçe bizler yorulmayacağız. Yapılacak tüm işlerde gençleri ve geleceği dikkate alarak çalışacağız.” Gençlerin sorularını da yanıtlayan Büyükakın, toplu taşıma ulaşım araçları ve akıllı şehircilik uygulamaları gibi birçok alanda yeni çalışmalar yapacaklarını da aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.