Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz”

Gebze 15.11.2020 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1849+ kez okundu.
 

Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze’miz için emek vermeye, gayret etmeye, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze’miz için emek vermeye, gayret etmeye, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.   Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, vatandaşlarla olan buluşmalarına aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat üyeleriyle Osman Yılmaz Mahallesini ziyaret eden ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, “Milletimize hizmetkar olan kadrolarımızla halkımızın hayır duasını almak için çalışıyoruz. 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızın taleplerini büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Gebze ilçemizin ihtiyaç duyduğu altyapı çalışmalarını 2021 yılında da sürdüreceğiz. 12.5 kilometrelik içme suyu hattı ve 4.4 kilometrelik atık su hatlarını 2021 yılı içerisinde tamamlayacağız” dedi.   “CTP HATLARINDA YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ”  Gebze CTP Hatların çelik borularla deplasesinin çok önemli bir çalışma olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, “Bu kapsamda 5.8 kilometrelik çelik boru imalatını gerçekleştirdik. Bu sayede 11 Kilometrelik CTP hattı devre dışı bıraktık” ifadelerini sarf etti. İSU’nun gerçekleştirdiği bu çalışmayla ana hat üzerinde gerçekleşen ani su arızlarının önüne geçilecek olmasına da dikkat çekilirken, CTP hatlarında ki çalışmanın 20 Milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Kıymetli Gebzeli hemşerilerimize hizmet etmeyi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. 2021 yılında da CTP hatlarında yenileme çalışmalarına devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.    METRO HATTI İNŞAATININ HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR 15.4 kilometrelik hat uzunluğu, 11 istasyon ile Gebze-Darıca arasının 19 dakikaya inmesini sağlayacak Metro hattı inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini de vatandaşlarla paylaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Gebze Millet Bahçesi’nin ihale ve yapım sürecini Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte yürütüyoruz. Gebze’mize çok yakışacak Millet Bahçemiz şehrimizin geleceğine dönük çok önemli bir hizmet olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz. Gebze’miz için emek vermeye, gayret etmeye, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze’miz için emek vermeye, gayret etmeye, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze’miz için emek vermeye, gayret etmeye, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, vatandaşlarla olan buluşmalarına aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat üyeleriyle Osman Yılmaz Mahallesini ziyaret eden ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, “Milletimize hizmetkar olan kadrolarımızla halkımızın hayır duasını almak için çalışıyoruz. 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızın taleplerini büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Gebze ilçemizin ihtiyaç duyduğu altyapı çalışmalarını 2021 yılında da sürdüreceğiz. 12.5 kilometrelik içme suyu hattı ve 4.4 kilometrelik atık su hatlarını 2021 yılı içerisinde tamamlayacağız” dedi.

 

“CTP HATLARINDA YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ” 

Gebze CTP Hatların çelik borularla deplasesinin çok önemli bir çalışma olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, “Bu kapsamda 5.8 kilometrelik çelik boru imalatını gerçekleştirdik. Bu sayede 11 Kilometrelik CTP hattı devre dışı bıraktık” ifadelerini sarf etti. İSU’nun gerçekleştirdiği bu çalışmayla ana hat üzerinde gerçekleşen ani su arızlarının önüne geçilecek olmasına da dikkat çekilirken, CTP hatlarında ki çalışmanın 20 Milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Kıymetli Gebzeli hemşerilerimize hizmet etmeyi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. 2021 yılında da CTP hatlarında yenileme çalışmalarına devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. 

 

METRO HATTI İNŞAATININ HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

15.4 kilometrelik hat uzunluğu, 11 istasyon ile Gebze-Darıca arasının 19 dakikaya inmesini sağlayacak Metro hattı inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini de vatandaşlarla paylaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Gebze Millet Bahçesi’nin ihale ve yapım sürecini Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte yürütüyoruz. Gebze’mize çok yakışacak Millet Bahçemiz şehrimizin geleceğine dönük çok önemli bir hizmet olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve Gebze’mize büyük hizmetler yapıyoruz. Gebze’miz için emek vermeye, gayret etmeye, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.