BÜYÜKAKIN’DAN DEMİRCİ’YE ZİYARET

Çayırova 17.01.2019 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2193+ kez okundu.
 

BÜYÜKAKIN’DAN DEMİRCİ’YE ZİYARET

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Belediyesi’nde Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini aktaran Büyükakın, başkan Demirci’ye Çayırova’ya kattığı dev yatırımlar ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği Ön Planda Olacak”   Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Büyükakın ve Demirci, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çayırova başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm ilçelerinde başarılı bir sonuç alınabilmesi için gece gündüz çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yerel seçimlere bir ve bütün olarak hazırlandıklarını ifade etti. Büyükşehir ve tüm ilçelerde başarıya ulaşacaklarının altını çizen Büyükakın, gönül belediyeciliğini ön planda tutacak yatırımları ortaya koyacaklarını da belirtti.   Demirci, “Çayırova Hem Model, Hem de Örnek Bir İlçe Oldu”   31 Mart seçimlerinde Kocaeli’nin tüm ilçeleriyle ve merkeziyle başarılı olması için üzerine düşen görevi en iyi şekilde icra edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç, Dr. Tahir Büyükakın’a ve ilçe Belediye Başkan Adaylarına başarılar diledi. Görev süresi boyunca Çayırova’nın hem model hem de örnek bir ilçe olması için çok çalıştıklarını vurgulayan Demirci, yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam etmesini arzuladıklarını söyledi.   Çayırova’yı yapılan yatırımlarla gelişmiş, düzenli ve yaşanabilir bir ilçe olarak yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Demirci, “5 yılda büyük emek harcadık. Çayırova’nın her bir köşesine hizmetlerimizi nakış nakış işledik. Çayırova’mızıbu dönem boyunca baştan aşağıya yeniden inşa ettik. 5 yılda 450 Milyon Liralık yatırımla her alanda hizmet ürettik. Klasik belediyecilikten ziyade Sosyal Belediyeciliğe ağırlık verdik. Vatandaşın günlük hayatını ilgilendiren her alanda varolduk. Eğitim, sağlık, spor, sanat, ulaşım ve daha birçok alanda yatırımlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Belediyesi’nde Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini aktaran Büyükakın, başkan Demirci’ye Çayırova’ya kattığı dev yatırımlar ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği Ön Planda Olacak”

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Büyükakın ve Demirci, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çayırova başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm ilçelerinde başarılı bir sonuç alınabilmesi için gece gündüz çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yerel seçimlere bir ve bütün olarak hazırlandıklarını ifade etti. Büyükşehir ve tüm ilçelerde başarıya ulaşacaklarının altını çizen Büyükakın, gönül belediyeciliğini ön planda tutacak yatırımları ortaya koyacaklarını da belirtti.

 

Demirci, “Çayırova Hem Model, Hem de Örnek Bir İlçe Oldu”

 

31 Mart seçimlerinde Kocaeli’nin tüm ilçeleriyle ve merkeziyle başarılı olması için üzerine düşen görevi en iyi şekilde icra edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç, Dr. Tahir Büyükakın’a ve ilçe Belediye Başkan Adaylarına başarılar diledi. Görev süresi boyunca Çayırova’nın hem model hem de örnek bir ilçe olması için çok çalıştıklarını vurgulayan Demirci, yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

 

Çayırova’yı yapılan yatırımlarla gelişmiş, düzenli ve yaşanabilir bir ilçe olarak yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Demirci, “5 yılda büyük emek harcadık. Çayırova’nın her bir köşesine hizmetlerimizi nakış nakış işledik. Çayırova’mızıbu dönem boyunca baştan aşağıya yeniden inşa ettik. 5 yılda 450 Milyon Liralık yatırımla her alanda hizmet ürettik. Klasik belediyecilikten ziyade Sosyal Belediyeciliğe ağırlık verdik. Vatandaşın günlük hayatını ilgilendiren her alanda varolduk. Eğitim, sağlık, spor, sanat, ulaşım ve daha birçok alanda yatırımlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.