Büyük Çamlıca Camii'nde İlk Teravih

Gündem 06.05.2019 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3062+ kez okundu.
 

Büyük Çamlıca Camii'nde İlk Teravih

İlk teravih için camiye, akın akın cemaat geldi.
İLK TERAVİH Ramazan-ı Şerif arifesinde on binlerce vatandaş, ibadetlerini yerine getirmek için pazar günü yeni açılan Büyük Çamlıca Camii’ne geldi. İlk teravih için Türkiye'nin birçok yerinden gelen vatandaşlar, camiye akın etti. Namaz öncesinde caminin eşsiz manzarasını seyredenler, hatıra fotoğrafı çekti. CAMİ BEŞ VAKİT DOLU Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olan Büyük Çamlıca Camii, hafta sonu vatandaşların en uğrak noktası haline geldi. İbadetini yapmak için İstanbullu vatandaşların, Büyük Çamlıca Camii’ne geldiği görüldü.
İlk teravih için camiye, akın akın cemaat geldi.

İLK TERAVİH

Ramazan-ı Şerif arifesinde on binlerce vatandaş, ibadetlerini yerine getirmek için pazar günü yeni açılan Büyük Çamlıca Camii’ne geldi. İlk teravih için Türkiye'nin birçok yerinden gelen vatandaşlar, camiye akın etti. Namaz öncesinde caminin eşsiz manzarasını seyredenler, hatıra fotoğrafı çekti.

CAMİ BEŞ VAKİT DOLU

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olan Büyük Çamlıca Camii, hafta sonu vatandaşların en uğrak noktası haline geldi. İbadetini yapmak için İstanbullu vatandaşların, Büyük Çamlıca Camii’ne geldiği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.