BURCU ÇETİNKAYA ADEM YAVUZ'DA PAZAR GEZDİ

Gündem 14.02.2019 - 00:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3098+ kez okundu.
 

BURCU ÇETİNKAYA ADEM YAVUZ'DA PAZAR GEZDİ

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Adem Yavuz Mahallesi’ni ve Salı Pazarı esnafını ziyaret etti.
Çetinkaya ilk önce Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Sait Erol’u muhtarlık makamında ziyaret ederek, mahallenin sorunları ve öncelikleri konusunda muhtardan bilgi aldı. Daha sonra Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Muhtar Sait Erol’a mahalle hakkındaki kendi projeleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.   Adem Yavuz mahalle esnafını ziyaret eden Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya mahalle esnafı yoğun ilgi gösterdi. Çetinkaya sokaklarda karşılaştığı vatandaşlarında istek ve önerilerini dinledi.   Adem Yavuz Mahallesi Pazar yerinin ziyaret eden Çetinkaya Pazar esnafı ile ekonomik şartlar ve meyve sebze fiyatlarındaki istikrarsızlık ile ilgili şikayetleri dinledi.   Pazar alışverişine çıkmış hanımlar ile bol bol sohbet eden Çetinkaya sorunların çözümleri ve hizmetler ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.  
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Adem Yavuz Mahallesi’ni ve Salı Pazarı esnafını ziyaret etti.
Çetinkaya ilk önce Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Sait Erol’u muhtarlık makamında ziyaret ederek, mahallenin sorunları ve öncelikleri konusunda muhtardan bilgi aldı. Daha sonra Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Muhtar Sait Erol’a mahalle hakkındaki kendi projeleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.
 
Adem Yavuz mahalle esnafını ziyaret eden Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya mahalle esnafı yoğun ilgi gösterdi. Çetinkaya sokaklarda karşılaştığı vatandaşlarında istek ve önerilerini dinledi.
 
Adem Yavuz Mahallesi Pazar yerinin ziyaret eden Çetinkaya Pazar esnafı ile ekonomik şartlar ve meyve sebze fiyatlarındaki istikrarsızlık ile ilgili şikayetleri dinledi.
 
Pazar alışverişine çıkmış hanımlar ile bol bol sohbet eden Çetinkaya sorunların çözümleri ve hizmetler ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.