Bünyamin Çiftçi, Spora ve sporcuya önem vereceğiz

Gündem 01.03.2019 - 16:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2426+ kez okundu.
 

Bünyamin Çiftçi, Spora ve sporcuya önem vereceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da spora ve sporcuya önem vereceklerini söyledi.
Çiftçi,” Spora ve sporcuya önem vereceğiz” Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM’nin programı kapmasında seçim çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, meclis üyesi adayları ve partiler ile birlikte Çayırova’da çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik ev bırakmamak için çalışan Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda güreş, karate ve basketbol oynayan çocukların antrenmanını izledi. HAYALLERİNİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ Kulüp yetkililerinden bilgi alan Çiftçi, Çayırova’da sporun her branşta gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Bu dönem gençliğe daha da önem vereceklerini, projelerin ekseninde gençliğin olacağını ifade eden Çiftçi,” Hayallerinizi birlikte gerçekleştireceğiz. Çayırova’nın geleceği sizlersiniz. Her zaman yanınızda olacağım. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Sporla ilgili projelerimizi seçim beyannamemizde açıklayacağız. Yeni dönemde Çayırova’da gerek spor, gerek sanat ve gerekse de diğer alanlarda başarılı olan gençlerimizin çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. FİKİRLERİNİZDEN İLHAM ALACAĞIZ Çayırova’nın geleceğini şekillendirirken gençliğe büyük önem vereceklerini anlatan Çiftçi, ”Sizler bu memleketin geleceğisiniz. Bu yüzden, Çayırova'da yaşayan gençlerle düzenli olarak bir araya geleceğiz. Sizin fikirlerinizden ilham alarak, tamamen sizlere yönelik projeleri hayata geçireceğiz. Çünkü gençlerimizin vakitlerini sokaklarda boş geçirmelerine gönlümüz razı gelemez. “şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da spora ve sporcuya önem vereceklerini söyledi.

Çiftçi,” Spora ve sporcuya önem vereceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM’nin programı kapmasında seçim çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, meclis üyesi adayları ve partiler ile birlikte Çayırova’da çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik ev bırakmamak için çalışan Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda güreş, karate ve basketbol oynayan çocukların antrenmanını izledi.

HAYALLERİNİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Kulüp yetkililerinden bilgi alan Çiftçi, Çayırova’da sporun her branşta gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Bu dönem gençliğe daha da önem vereceklerini, projelerin ekseninde gençliğin olacağını ifade eden Çiftçi,” Hayallerinizi birlikte gerçekleştireceğiz. Çayırova’nın geleceği sizlersiniz. Her zaman yanınızda olacağım. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Sporla ilgili projelerimizi seçim beyannamemizde açıklayacağız. Yeni dönemde Çayırova’da gerek spor, gerek sanat ve gerekse de diğer alanlarda başarılı olan gençlerimizin çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

FİKİRLERİNİZDEN İLHAM ALACAĞIZ
Çayırova’nın geleceğini şekillendirirken gençliğe büyük önem vereceklerini anlatan Çiftçi, ”Sizler bu memleketin geleceğisiniz. Bu yüzden, Çayırova'da yaşayan gençlerle düzenli olarak bir araya geleceğiz. Sizin fikirlerinizden ilham alarak, tamamen sizlere yönelik projeleri hayata geçireceğiz. Çünkü gençlerimizin vakitlerini sokaklarda boş geçirmelerine gönlümüz razı gelemez. “şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.