BÜNYAMİN ÇİFTCİ: ÇAYIROVA DAHA DA MODERN OLACAK

Gündem 06.02.2019 - 19:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2585+ kez okundu.
 

BÜNYAMİN ÇİFTCİ: ÇAYIROVA DAHA DA MODERN OLACAK

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın en hareketli ve prestijli caddesi olan Fatih Caddesi esnafını gezdi.
Çiftçi, Fatih Caddesi’nde esnafı gezdi   AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, SKM Başkanı Ermiş Göksu ile partililerin eşlik ettiği AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın en hareketli ve işlek caddesi olan Fatih Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafın görüş, öneri ve isteklerini dinledi.   DAHA MODERN, DAHA YAŞANABİLİR Cadde esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Bünyamin Çiftçi, esnafların talep ve önerilerini tek tek not aldı. Esnaflarla çay içip sohbet eden Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya yapılan her hizmeti esnaf, vatandaşlarla istişare ederek yapacaklarını söyledi. Üç dönemdir Çayırova’yı AK Parti’nin yönettiğini ifade eden Bünyamin Çiftçi, her yönü ile Çayırova’yı daha modern ve yaşanabilir, huzurlu bir şehir yapmak için çalışacaklarını kaydetti.   VATANDAŞLA İÇ İÇE OLACAĞIZ Bu dönem gönül belediyeciliği yapacaklarını, vatandaş ile belediye arasında gönül köprüsü kuracaklarını ifade eden AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırovayı, Çayırovalılarla birlikte yöneteceklerini, makamda oturan değil,  sürekli vatandaşların içinde olacaklarını sözlerine ekledi.   AÇILIŞA DA KATILDI Caddeden geçen vatandaşların da yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşılan AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, tek tek tokalaşıp selam verdiği vatandaşlardan destek isteyip teşekkür etti. Çiftçi, Fatih Caddesi’nde 2. şubesinin açılışını gerçekleştiren Peynirci Baba Kahvaltılık Marketler Zinciri’nin açılışına katıldı.
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın en hareketli ve prestijli caddesi olan Fatih Caddesi esnafını gezdi.

Çiftçi, Fatih Caddesi’nde esnafı gezdi

 

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, SKM Başkanı Ermiş Göksu ile partililerin eşlik ettiği AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın en hareketli ve işlek caddesi olan Fatih Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafın görüş, öneri ve isteklerini dinledi.

 

DAHA MODERN, DAHA YAŞANABİLİR

Cadde esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Bünyamin Çiftçi, esnafların talep ve önerilerini tek tek not aldı. Esnaflarla çay içip sohbet eden Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya yapılan her hizmeti esnaf, vatandaşlarla istişare ederek yapacaklarını söyledi. Üç dönemdir Çayırova’yı AK Parti’nin yönettiğini ifade eden Bünyamin Çiftçi, her yönü ile Çayırova’yı daha modern ve yaşanabilir, huzurlu bir şehir yapmak için çalışacaklarını kaydetti.

 

VATANDAŞLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Bu dönem gönül belediyeciliği yapacaklarını, vatandaş ile belediye arasında gönül köprüsü kuracaklarını ifade eden AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırovayı, Çayırovalılarla birlikte yöneteceklerini, makamda oturan değil,  sürekli vatandaşların içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

 

AÇILIŞA DA KATILDI

Caddeden geçen vatandaşların da yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşılan AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, tek tek tokalaşıp selam verdiği vatandaşlardan destek isteyip teşekkür etti. Çiftçi, Fatih Caddesi’nde 2. şubesinin açılışını gerçekleştiren Peynirci Baba Kahvaltılık Marketler Zinciri’nin açılışına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.