Bu Sergi Kaçmaz!

Gündem 30.12.2019 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2275+ kez okundu.
 

Bu Sergi Kaçmaz!

DHA Muhabiri Mesut Işık, "Futbolun Altın Kareleri Sergisi" düzenleyecek.
Bölgemizin yakından tanıdığı DHA muhabiri ve gazeteci Mesut Işık, futbol maçlarından çekerek arşiv haline getirdiği kareleri halkla buluşturacak. Uzun yıllardır sahalarda özel çekimler yapan Işık, bugüne kadar çektiği tüm kareleri sporseverlerle paylaşacak. Sergi öncesi Gebze basınıyla kahvaltıda bir araya gelen Işık, "Bu sergi için birçok kulüp başkanı,futbol otoriteleriyle ve futbolcularla görüştüm. Kendilerini davet ettim. Bir aksilik olmazsa onlarda burada olacaklar." diye konuştu.   Serginin önümüzdeki hafta 4-10 Ocak tarihleri arasında Gebze Ticaret Odası'nda sergileneceğini kaydeden Işık, "Tüm meslektaşlarımı ve halkımızı sergimize bekliyorum." dedi.   Futbol sergisi GTO'dan sonra Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Center'da sergilenecek.
DHA Muhabiri Mesut Işık, "Futbolun Altın Kareleri Sergisi" düzenleyecek.

Bölgemizin yakından tanıdığı DHA muhabiri ve gazeteci Mesut Işık, futbol maçlarından çekerek arşiv haline getirdiği kareleri halkla buluşturacak. Uzun yıllardır sahalarda özel çekimler yapan Işık, bugüne kadar çektiği tüm kareleri sporseverlerle paylaşacak. Sergi öncesi Gebze basınıyla kahvaltıda bir araya gelen Işık, "Bu sergi için birçok kulüp başkanı,futbol otoriteleriyle ve futbolcularla görüştüm. Kendilerini davet ettim. Bir aksilik olmazsa onlarda burada olacaklar." diye konuştu.

 

Serginin önümüzdeki hafta 4-10 Ocak tarihleri arasında Gebze Ticaret Odası'nda sergileneceğini kaydeden Işık, "Tüm meslektaşlarımı ve halkımızı sergimize bekliyorum." dedi.

 

Futbol sergisi GTO'dan sonra Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Center'da sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.