BU PARKI HERKESİN GÖRMESİ LAZIM

Kültür ve Sanat 05.06.2017 - 10:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2129+ kez okundu.
 

BU PARKI HERKESİN GÖRMESİ LAZIM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Doğal Yaşam Parkı’nda canlı popülasyonu gün geçtikçe yükseliyor   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla bölgesinde içerisinde otobur hayvanların bulunacağı ve doğal yaşamın hakim süreceği Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı’nı kurdu. Parkta hayatlarına devam eden kızıl geyikler ve ceylanlar, yavrularını dünyaya getirdi. Ayrıca alanda bulunan yeşil başlı yaban ördekleri de yavruladı.   2 GEYİK 3 CEYLAN YAVRULADI Kartepe’de bulunan Doğal Yaşam Parkı’nda hayatlarını devam ettiren hayvanlardan 2 geyik ile 3 ceylan doğum yaptı. Bir ceylanın ikiz doğum yaptığı alanda 6 yeni yavru dünyaya geldi. Canlı popülasyonunun giderek arttığı alanda daha önce yeşil başlı yaban ördeklerin de kuluçka dönemlerinden sonra doğumları olmuştu. Bu kapsamda 50 ördek Doğal Yaşam Parkı’nın nüfusuna katıldı.  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Doğal Yaşam Parkı’nda canlı popülasyonu gün geçtikçe yükseliyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla bölgesinde içerisinde otobur hayvanların bulunacağı ve doğal yaşamın hakim süreceği Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı’nı kurdu. Parkta hayatlarına devam eden kızıl geyikler ve ceylanlar, yavrularını dünyaya getirdi. Ayrıca alanda bulunan yeşil başlı yaban ördekleri de yavruladı.

 

2 GEYİK 3 CEYLAN YAVRULADI

Kartepe’de bulunan Doğal Yaşam Parkı’nda hayatlarını devam ettiren hayvanlardan 2 geyik ile 3 ceylan doğum yaptı. Bir ceylanın ikiz doğum yaptığı alanda 6 yeni yavru dünyaya geldi. Canlı popülasyonunun giderek arttığı alanda daha önce yeşil başlı yaban ördeklerin de kuluçka dönemlerinden sonra doğumları olmuştu. Bu kapsamda 50 ördek Doğal Yaşam Parkı’nın nüfusuna katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.