Bu Haftanın Öne Çıkanları

Gündem 29.11.2019 - 09:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2462+ kez okundu.
 

Bu Haftanın Öne Çıkanları

Her hafta bilinen ya da bilinmeyen fakat bölgemizde haftaya damgasını vurmuş, görülen ya da görülmeyen olayları, konuları, insanları anlatmaya, yazmaya ve yorumlamaya çalışıyoruz.
Haftanın En Şık Hareketleri   1 - Darıca sahilde gezerken etrafta gördüğü tüm çöpleri toplayarak büyük takdir toplayan Arslan Çehrelioğlu adlı vatandaşa kocaman alkışlar. Böyle duyarlı vatandaşlarımızın artması temenniz olsun. Bir alkışta bu şık harekete duyarsız kalmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a. Başkan Bıyık, o vatandaşı makamında ağırlayarak kendine yakışanı da yapmış oldu.   2- Gebze’de bir vatandaşın evinin yanması ve hasar görmesi sonucu bizzat olay yerine giderek incelemelerde bulunan ve evi yanan vatandaşa, “Belediye olarak senin yanındayız. Ne gerekiyorsa yapılacak” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çok şık bir hareke imza attı. Tebrikler..   Haftanın İstifası   Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çayırovaspor’un Teknik Direktörü Soner Büyükergun, yönetimle anlaşarak istifa etti. Açıklamayı Kulüp Başkan Muhammet Yeşilkaya yaptı. Maalesef 10 maçta 6 puan toplayabilen ve son sırada yer alan temsilcimizin durumu hiçte iyi değil. Umarım yeni isimlerle temsilcimiz toparlanma yoluna gider.   Haftanın Alkışı   Çok özel kardeşlerimizi Kocaelispor’un maçına davet ederek onlarla birlikte karşılaşmayı izleyen Başkan Büyükakın, bu jestiyle özel kardeşlerimizi çok mutlu etti. Onların heyecanına ortak olan Büyükakın’a kocaman alkışlar.   Haftanın Hayal Kırıklığı Hep spordan örnek verdik ama bu haftalık böyle olsun. Bu hafta üç temsilcimiz Gebzespor, Darıca GB ve Çayırovaspor yaptıkları karşılaşmalarda mağlup oldular. Enteresan olanı ise geçen hafta üç temsilcimizde kazanmıştı. Futbol bu.  Bir hafta galip ayrılmak diğer hafta mağlup olmak var. Üç takımımızın da mağlup olmaları beni bu hafta hayal kırıklığına uğrattı. Bakalım haftaya ne olur?
Her hafta bilinen ya da bilinmeyen fakat bölgemizde haftaya damgasını vurmuş, görülen ya da görülmeyen olayları, konuları, insanları anlatmaya, yazmaya ve yorumlamaya çalışıyoruz.

Haftanın En Şık Hareketleri

 

1 - Darıca sahilde gezerken etrafta gördüğü tüm çöpleri toplayarak büyük takdir toplayan Arslan Çehrelioğlu adlı vatandaşa kocaman alkışlar. Böyle duyarlı vatandaşlarımızın artması temenniz olsun. Bir alkışta bu şık harekete duyarsız kalmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a. Başkan Bıyık, o vatandaşı makamında ağırlayarak kendine yakışanı da yapmış oldu.

 

2- Gebze’de bir vatandaşın evinin yanması ve hasar görmesi sonucu bizzat olay yerine giderek incelemelerde bulunan ve evi yanan vatandaşa, “Belediye olarak senin yanındayız. Ne gerekiyorsa yapılacak” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çok şık bir hareke imza attı. Tebrikler..

 

Haftanın İstifası

 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çayırovaspor’un Teknik Direktörü Soner Büyükergun, yönetimle anlaşarak istifa etti. Açıklamayı Kulüp Başkan Muhammet Yeşilkaya yaptı. Maalesef 10 maçta 6 puan toplayabilen ve son sırada yer alan temsilcimizin durumu hiçte iyi değil. Umarım yeni isimlerle temsilcimiz toparlanma yoluna gider.

 

Haftanın Alkışı

 

Çok özel kardeşlerimizi Kocaelispor’un maçına davet ederek onlarla birlikte karşılaşmayı izleyen Başkan Büyükakın, bu jestiyle özel kardeşlerimizi çok mutlu etti. Onların heyecanına ortak olan Büyükakın’a kocaman alkışlar.

 

Haftanın Hayal Kırıklığı

Hep spordan örnek verdik ama bu haftalık böyle olsun. Bu hafta üç temsilcimiz Gebzespor, Darıca GB ve Çayırovaspor yaptıkları karşılaşmalarda mağlup oldular. Enteresan olanı ise geçen hafta üç temsilcimizde kazanmıştı. Futbol bu.  Bir hafta galip ayrılmak diğer hafta mağlup olmak var. Üç takımımızın da mağlup olmaları beni bu hafta hayal kırıklığına uğrattı. Bakalım haftaya ne olur?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.