BU HABER SİZİ DÜŞMAN YAPABİLİR...

Darıca 04.07.2017 - 14:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2219+ kez okundu.
 

BU HABER SİZİ DÜŞMAN YAPABİLİR...

Zentrum für politische Schönheit yani Siyasi Güzellik Merkezi adlı Türkiye düşmanı bir grup, Berlin'deki Almanya Başbakanlık Binası önüne çok tartışılacak bir pankart astı. Asılan pankartta “Bu arabayı mı istiyorsun, o zaman diktatörleri öldür” sloganı yazıldı. Buldukları her fırsatta Türkiye ve Erdoğan'a hakaret eden Almanların astıkları pankartta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da resmi yer aldı. Pankartta yer alan diğer iki isim ise Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz.

Zentrum für politische Schönheit yani Siyasi Güzellik Merkezi adlı Türkiye düşmanı bir grup, Berlin'deki Almanya Başbakanlık Binası önüne çok tartışılacak bir pankart astı.

Asılan pankartta “Bu arabayı mı istiyorsun, o zaman diktatörleri öldür” sloganı yazıldı.

Buldukları her fırsatta Türkiye ve Erdoğan'a hakaret eden Almanların astıkları pankartta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da resmi yer aldı.

Pankartta yer alan diğer iki isim ise Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.