Bölgede Bir İlk!

Gebze 03.10.2018 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2730+ kez okundu.
 

Bölgede Bir İlk!

Aile Danışmanlık Merkezi Gebzelilerin Hizmetinde
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olan Aile Danışmanlık Merkezi’nde uzman psikologlar eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olma özelliğini de barındıran Aile Danışmanlık Merkezi’nde uzman psikologlar eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, bireylerin aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesiyle ilgili sorunları önleme ve çözme kapasitelerini geliştirmek amacıyla hizmet vermeye devam eden Aile Danışmanlık Merkezi ‘Mutlu Gebze Güzel Gelecek’ sloganıyla faaliyetlerini sürdürüyor. TERAPİ HİZMETLERİ 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunun Kültür Merkezinde faaliyet gösteren merkezde, uzman ile birebir sorunun çözümüne yönelik yapılan çalışmalar, başvuran çiftlerle gerçekleştirilen seanslar, ihtiyaçlar doğrultusunda halka açık seminerler verilmekte. Danışmanlık hizmetinin yanı sıra beslenme uzmanları tarafından bireyin sağlık durumları göz önünde bulundurularak alanında uzman sağlık ve beslenme uzmanı tarafından kişiye özel beslenme programının oluşturulması, kilo alma, kilo verme, kilo kontrolü sağlanması, sağlıklı beslenme davranışlarının oluşturulması ile ilgili çalışmalar da merkezde yürütülüyor. Gebze Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi’nde 01.09.2017 ve 04.09.2018 tarihleri arasında toplamda 2720 seans gerçekleşti. Yapılan bu seansların 2071’i bireysel terapi olup, 580’i aile danışmanlığı olarak hizmet verildi. BÖLGEDE DE BİR İLK Aile Danışmanlığı Hizmetinden tüm Gebze halkı yararlanabilmekte. Gebze bölgesinde bir ilk olan Aile Danışmanlık Merkezi’nde komşu ilçelerden gelen talep doğrultusunda başvuran vatandaşlar da verilen danışmanlık hizmetlerinden faydalanabiliyor. Merkez alanında uzman psikolog kadrosu, başvuran tüm Gebze halkına bayram ve resmi tatiller hariç, mesai gün ve saatleri içinde ücretsiz olarak hizmet verilmekte. Bilgi almak veya başvuruda bulunmak için adres : Hacıhalil Mah, Atatürk Cad. No:8 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı, Kültür Müdürlüğü Gebze/Kocaeli  Telefon: 0262 641 11 82 Web : www.gebze.bel.tr.
Aile Danışmanlık Merkezi Gebzelilerin Hizmetinde

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olan Aile Danışmanlık Merkezi’nde uzman psikologlar eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olma özelliğini de barındıran Aile Danışmanlık Merkezi’nde uzman psikologlar eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, bireylerin aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesiyle ilgili sorunları önleme ve çözme kapasitelerini geliştirmek amacıyla hizmet vermeye devam eden Aile Danışmanlık Merkezi ‘Mutlu Gebze Güzel Gelecek’ sloganıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

TERAPİ HİZMETLERİ

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunun Kültür Merkezinde faaliyet gösteren merkezde, uzman ile birebir sorunun çözümüne yönelik yapılan çalışmalar, başvuran çiftlerle gerçekleştirilen seanslar, ihtiyaçlar doğrultusunda halka açık seminerler verilmekte. Danışmanlık hizmetinin yanı sıra beslenme uzmanları tarafından bireyin sağlık durumları göz önünde bulundurularak alanında uzman sağlık ve beslenme uzmanı tarafından kişiye özel beslenme programının oluşturulması, kilo alma, kilo verme, kilo kontrolü sağlanması, sağlıklı beslenme davranışlarının oluşturulması ile ilgili çalışmalar da merkezde yürütülüyor. Gebze Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi’nde 01.09.2017 ve 04.09.2018 tarihleri arasında toplamda 2720 seans gerçekleşti. Yapılan bu seansların 2071’i bireysel terapi olup, 580’i aile danışmanlığı olarak hizmet verildi.

BÖLGEDE DE BİR İLK

Aile Danışmanlığı Hizmetinden tüm Gebze halkı yararlanabilmekte. Gebze bölgesinde bir ilk olan Aile Danışmanlık Merkezi’nde komşu ilçelerden gelen talep doğrultusunda başvuran vatandaşlar da verilen danışmanlık hizmetlerinden faydalanabiliyor. Merkez alanında uzman psikolog kadrosu, başvuran tüm Gebze halkına bayram ve resmi tatiller hariç, mesai gün ve saatleri içinde ücretsiz olarak hizmet verilmekte. Bilgi almak veya başvuruda bulunmak için adres : Hacıhalil Mah, Atatürk Cad. No:8 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı, Kültür Müdürlüğü Gebze/Kocaeli  Telefon: 0262 641 11 82 Web : www.gebze.bel.tr.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.