Bölge Sanatçılarına Çağrıda Bulundu

Gündem 16.10.2019 - 16:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1505+ kez okundu.
 

Bölge Sanatçılarına Çağrıda Bulundu

Karadenizli Yaşar'ın sosyal medyada paylaştığı yazı tepkilere neden oldu.
24-27 Ekim tarihleri arasında Darıca sahili etkinlik alanında Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Büyük Giresun Buluşması” için yoğun bir çaba sarf edilirken programın sanatçı listesinde adı olmadığı için sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan Karadenizli Yaşar’ın, Giresunluların yoğun olarak yaşadığı bölge olan Beylikbağı’nda “Esnaflarımıza destek amaçlı, bölge sanatçılarının katılacağı program hazırlığımız için çalışmalarımız başlamıştır” diye paylaşım yapması tepkilere neden oldu. Neden 27 Ekim? “Büyük Giresun Buluşması” finalinin yapılacağı gün olan 27 Ekim Pazar gününde böyle bir organizasyonun yapılmaya çalışılması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.
Karadenizli Yaşar'ın sosyal medyada paylaştığı yazı tepkilere neden oldu.

24-27 Ekim tarihleri arasında Darıca sahili etkinlik alanında Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Büyük Giresun Buluşması” için yoğun bir çaba sarf edilirken programın sanatçı listesinde adı olmadığı için sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan Karadenizli Yaşar’ın, Giresunluların yoğun olarak yaşadığı bölge olan Beylikbağı’nda “Esnaflarımıza destek amaçlı, bölge sanatçılarının katılacağı program hazırlığımız için çalışmalarımız başlamıştır” diye paylaşım yapması tepkilere neden oldu.

Neden 27 Ekim?

“Büyük Giresun Buluşması” finalinin yapılacağı gün olan 27 Ekim Pazar gününde böyle bir organizasyonun yapılmaya çalışılması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.