Boğaz Görülmeye Değerdi

Dilovası 04.12.2019 - 10:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1836+ kez okundu.
 

Boğaz Görülmeye Değerdi

Gebze Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin katılımlarıyla Dilovası Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Boğaz turu gazetecilerden tam not aldı.
  Kültür gezisine Dilovası Belediyesi Başkan Vekili Celal Çelik, Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, Basın Müdürü Nihat Kocabay, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz’la birlikte çok sayıda basın mensubu ve aileleri katıldı. Başkan Vekili Çelik ve Başkan Yardımcısı Yaşar, tek tek gazetecilerle selamlaşarak gazetecilere katılımları için teşekkür ettiler.   Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ne mensup gazeteciler aileleriyle birlikte katıldıkları Boğaz turuyla bir yandan bol bol fotoğraf çekilirken diğer yandan İstanbul’un cezbedici güzelliğini izleyerek hep birlikte muhteşem dakikalar geçirdiler. Gemide bulunan rehber eşliğinde İstanbul’un tarihi eserlerini izleme ve o eserler hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakalayan gazeteciler hem bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar hem de birbirleriyle sohbet etme imkânı buldular.
Gebze Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin katılımlarıyla Dilovası Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Boğaz turu gazetecilerden tam not aldı.

 

Kültür gezisine Dilovası Belediyesi Başkan Vekili Celal Çelik, Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, Basın Müdürü Nihat Kocabay, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz’la birlikte çok sayıda basın mensubu ve aileleri katıldı. Başkan Vekili Çelik ve Başkan Yardımcısı Yaşar, tek tek gazetecilerle selamlaşarak gazetecilere katılımları için teşekkür ettiler.

 

Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ne mensup gazeteciler aileleriyle birlikte katıldıkları Boğaz turuyla bir yandan bol bol fotoğraf çekilirken diğer yandan İstanbul’un cezbedici güzelliğini izleyerek hep birlikte muhteşem dakikalar geçirdiler. Gemide bulunan rehber eşliğinde İstanbul’un tarihi eserlerini izleme ve o eserler hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakalayan gazeteciler hem bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar hem de birbirleriyle sohbet etme imkânı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.