Bıyık:Milletimizle her zaman bir aradayız.

Darıca 26.08.2021 - 17:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2094+ kez okundu.
 

Bıyık:Milletimizle her zaman bir aradayız.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Darıca’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek hasbihal etti ve “Her zaman milletimizle bir arada ve iç içeyiz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Darıca’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile birlikte vatandaşları, mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Zeybek ve Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve İlçe Kadın kolları Başkanı Selma Gülenç de eşlik etti. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret eden Zeybek ve Bıyık, Başhekim Mustafa Güneş’ten hastane hakkında bilgi aldılar. SEL FELAKETİ ZİYARETİ AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile beraberindeki heyet hastane ziyaretinin ardından Osmangazi, Kazım Karabekir ve Nenehatun mahallesi muhtarlarını da ziyaret ederek mahallelerin sorunlarıyla ilgili istişarede bulundular. Geçtiğimiz haftalarda Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi nedeniyle Bartın ve Sinop il derneklerini de ziyaret eden Zeybek ve Bıyık, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. BIYIK: “MİLLETİMİZLE HER ZAMAN İÇ İÇEYİZ” Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Şehit Murat Altay Çamlık Parkı’nda bulunan vatandaşları da ziyaret eden Zeybek ve Bıyık, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, “AK Parti MKYK Üyemiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek ile birlikte vatandaşlarımızla gün boyu bir aradaydık. Her zaman milletimizle bir arada ve iç içe olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın önceliklerini önemsiyor ve sorunları çözmek için çalışıyoruz. Bundan sonra da milletimizle bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Darıca’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek hasbihal etti ve “Her zaman milletimizle bir arada ve iç içeyiz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Darıca’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile birlikte vatandaşları, mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Zeybek ve Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve İlçe Kadın kolları Başkanı Selma Gülenç de eşlik etti. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret eden Zeybek ve Bıyık, Başhekim Mustafa Güneş’ten hastane hakkında bilgi aldılar.

SEL FELAKETİ ZİYARETİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile beraberindeki heyet hastane ziyaretinin ardından Osmangazi, Kazım Karabekir ve Nenehatun mahallesi muhtarlarını da ziyaret ederek mahallelerin sorunlarıyla ilgili istişarede bulundular. Geçtiğimiz haftalarda Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi nedeniyle Bartın ve Sinop il derneklerini de ziyaret eden Zeybek ve Bıyık, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

BIYIK: “MİLLETİMİZLE HER ZAMAN İÇ İÇEYİZ”

Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Şehit Murat Altay Çamlık Parkı’nda bulunan vatandaşları da ziyaret eden Zeybek ve Bıyık, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, “AK Parti MKYK Üyemiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek ile birlikte vatandaşlarımızla gün boyu bir aradaydık. Her zaman milletimizle bir arada ve iç içe olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın önceliklerini önemsiyor ve sorunları çözmek için çalışıyoruz. Bundan sonra da milletimizle bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.