Bıyık: ‘Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacağız’

Gündem 19.03.2019 - 09:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3092+ kez okundu.
 

Bıyık: ‘Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacağız’

Bıyık: ‘Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacağız’
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde Darıca Gençlerbirliği taraftarları ve mahalleli gençlerle bir araya gelerek istişarede bulundu. Gençlere yönelik projelerini anlatan Bıyık, Darıca Gençlerbirliği’ne de her zaman destek olacaklarını söyledi.   Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, toplumun her kesimiyle kucaklaşmaya devam ediyor. Darıca’da sıkılmadık el kalmayacak şekilde yoğun bir tempoda çalışan ve herkesle sıcak ilişkiler kuran Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde Darıca Gençlerbirliği taraftarları ve mahalleli gençlerle çay sohbeti gerçekleştirdi. Oldukça yoğun katılımın olduğu ve yaklaşık 200 kişilik genç grubun yer aldığı buluşmada Bıyık, gençlere yönelik projelerini anlatarak gençlerin de taleplerini dinledi.   DARICA GENÇLERBİRLİĞİ EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ   Gençlere yönelik birçok proje hazırladıklarını anlatarak destek isteyen Bıyık, Darıca Gençlerbirlği’nin içinde bulunduğu durumu haketmediğini de ifade ederek göreve geldikten sonra Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacaklarının sözünü verdi. Bıyık, “Ben Darıca’da doğdum büyüdüm. Beni tanıyanlar spora önem verdiğimi biliyor. Darıca Gençlerbirliği bizim en önemli markalarımızdan biri. Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durum bizi de çok üzüyor. Yaklaşık 85 yıllık bir çınar olan Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacağız. Ben Darıca Gençlerbirliği’nde daha çok bizim bölgemizdeki gençlerin forma giymesinden yanayım. Darıca Gençlerbirliği şampiyon olacaksa da bizim çocuklarımızla olsun. Bunun için gerekli altyapıyı sağlamak için çalışacağız. Belediye başkanı olduktan sonra Nenehatun’daki amatör sahayı yeniden düzenleyeceğiz. Oraya güzel bir spor kompleksi yapacağız. Amatör kulüplerimizin daha iyi şartlarda spor yapmaları için çalışacağız” dedi.  Darıca Gençlerbirliği Taraftarları Bıyık’a  forma hediye ederek destek verdiler Bıyık’ın gençlere yönelik projelerini dikkatle dinleyen ve projelere tam destek veren Darıca Gençlerbirliği taraftarları, seçim çalışmalarında Bıyık’a başarılar dilerken , Bıyık’a forma hediye ederek tam destek verdiler  
Bıyık: ‘Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacağız’

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde Darıca Gençlerbirliği taraftarları ve mahalleli gençlerle bir araya gelerek istişarede bulundu. Gençlere yönelik projelerini anlatan Bıyık, Darıca Gençlerbirliği’ne de her zaman destek olacaklarını söyledi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, toplumun her kesimiyle kucaklaşmaya devam ediyor. Darıca’da sıkılmadık el kalmayacak şekilde yoğun bir tempoda çalışan ve herkesle sıcak ilişkiler kuran Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde Darıca Gençlerbirliği taraftarları ve mahalleli gençlerle çay sohbeti gerçekleştirdi. Oldukça yoğun katılımın olduğu ve yaklaşık 200 kişilik genç grubun yer aldığı buluşmada Bıyık, gençlere yönelik projelerini anlatarak gençlerin de taleplerini dinledi.

 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ

 

Gençlere yönelik birçok proje hazırladıklarını anlatarak destek isteyen Bıyık, Darıca Gençlerbirlği’nin içinde bulunduğu durumu haketmediğini de ifade ederek göreve geldikten sonra Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacaklarının sözünü verdi. Bıyık, “Ben Darıca’da doğdum büyüdüm. Beni tanıyanlar spora önem verdiğimi biliyor. Darıca Gençlerbirliği bizim en önemli markalarımızdan biri. Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durum bizi de çok üzüyor. Yaklaşık 85 yıllık bir çınar olan Darıca Gençlerbirliği’ne her zaman destek olacağız. Ben Darıca Gençlerbirliği’nde daha çok bizim bölgemizdeki gençlerin forma giymesinden yanayım. Darıca Gençlerbirliği şampiyon olacaksa da bizim çocuklarımızla olsun. Bunun için gerekli altyapıyı sağlamak için çalışacağız. Belediye başkanı olduktan sonra Nenehatun’daki amatör sahayı yeniden düzenleyeceğiz. Oraya güzel bir spor kompleksi yapacağız. Amatör kulüplerimizin daha iyi şartlarda spor yapmaları için çalışacağız” dedi. 

Darıca Gençlerbirliği Taraftarları Bıyık’a  forma hediye ederek destek verdiler

Bıyık’ın gençlere yönelik projelerini dikkatle dinleyen ve projelere tam destek veren Darıca Gençlerbirliği taraftarları, seçim çalışmalarında Bıyık’a başarılar dilerken , Bıyık’a forma hediye ederek tam destek verdiler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.