Birçok İlçe de Baskın Yapıldı

Gündem 18.11.2019 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2809+ kez okundu.
 

Birçok İlçe de Baskın Yapıldı

Gebze, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Körfez ilçelerinde yapılan operasyonlarda, iki günde 38 kişi yakalandı.
Türkiye'de uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine adeta savaş açıldı. Hemen hemen her gün, tüm illlerde operasyon düzenlenmeye devam edildi. EKİPLERİN MÜCADELESİ SÜRÜYOR Kocaeli Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ olarak bilinen sokakta uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik mücadelesini sürdürüyor. OPERASYONLAR DÜZENLENDİ Ekipler, çalışmalar kapsamında 16-17 Kasım tarihlerinde Gebze, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Körfez ilçelerinde uyuşturucu madde kullanıcıları ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik operasyonlar düzenledi.
Gebze, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Körfez ilçelerinde yapılan operasyonlarda, iki günde 38 kişi yakalandı.

Türkiye'de uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine adeta savaş açıldı. Hemen hemen her gün, tüm illlerde operasyon düzenlenmeye devam edildi.

EKİPLERİN MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Kocaeli Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ olarak bilinen sokakta uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik mücadelesini sürdürüyor.

OPERASYONLAR DÜZENLENDİ

Ekipler, çalışmalar kapsamında 16-17 Kasım tarihlerinde Gebze, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Körfez ilçelerinde uyuşturucu madde kullanıcıları ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik operasyonlar düzenledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.