Bır Çoçuğun yüreği bir anaya bir yare bir'de Ögretmen'e açılır çiçek çıçek.

Eğitim 23.11.2020 - 10:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3645+ kez okundu.
 

Bır Çoçuğun yüreği bir anaya bir yare bir'de Ögretmen'e açılır çiçek çıçek.

Ben öğretmenliği sizinle sevdim.
Ben öğretmenliği sizinle sevdim.çoçuklar Ana kucaklarinizdan oyuncaklarinizdan kopup gelmiştiniz bana .Sizlere .önce sevmeyi sonra  guvenmeyi sonra da  evlerinizin dışında da sosyal bir hayatinn oldugunu  anlatmaya öğretmeye calistim .Ne zaman aiklima düsseniz bana sevgi ile bakan güzel  gözleriniz ,gelir aklima 'Dünyanin en zengin aklını gördüm.     Sermayesini sordum  dedi ki okul. Merhametin duygun dedi ki okul." Çünki okul bir eğitim.ve öğretim yuvasıdır.   Çocuklarimiz ilk ılham.kaynağini.ana baba kucağından sonra öğretmenin dilinden vicdanından eğitiminden alır.  Bir kuş bile yavrusunu uçurmadan önce ögretir. Sonra  eğitir.Tip ki bu kuş  gibi bizlerde çoçuklarimizi eğitmek.zorundayız. Öğretmen hem can ,hem canandır O yüreğimi kutsal bir sandık gibi açarken  titreyendir. O ögrencisine doğru eğilen eğildikçe yukselendir.Elldir ,ayaktir, yürütendir. Düşleriyle geleceği büyutendir. Ana gibi öğrencilerini bağrına basan,yâr  gibi sarandir.  Bir Çocuğun  yüreği bir anaya bir yare bir de açılır  öğretmene çiçek. Bir çoçuğun yüreği çıçek.çıçek saçılır öğretmene .İyi ki varsınız öğretmenlerim. Dünyaya tekrar gelsem.yine ögretmen olmak.isterdim. ""Eserinin üzerinde imzası olmayan tek sanatkar öğretmendir."diyen Başöğretmen Mustafa Kemal Ataturke Başögretmenligin verildiği  gün olan 24 Kasim ögretmenler günümuzu kutluyorum .Eserimizin üzerinde imzamiz yok ama  biliyoruz ki attiğimiz hetr adım her cümle,her bakışımız  onlarca minik gözler tarafından iźlenmekte ve taklit edilmektedir. Bu minik  gözlerde güzel.anilar birakmak icin ve onlarin dünyasini inşa etmek   icin her daim.haziriz,ve hazir olmaya devam.edecegiz. Anasınıfı öğretmeni Sevgi.TÖNGEL
Ben öğretmenliği sizinle sevdim.

Ben öğretmenliği sizinle sevdim.çoçuklar Ana kucaklarinizdan oyuncaklarinizdan kopup gelmiştiniz bana .Sizlere .önce sevmeyi sonra  guvenmeyi sonra da  evlerinizin dışında da sosyal bir hayatinn oldugunu  anlatmaya öğretmeye calistim .Ne zaman aiklima düsseniz bana sevgi ile bakan güzel  gözleriniz ,gelir aklima 'Dünyanin en zengin aklını gördüm.

 

 

Sermayesini sordum  dedi ki okul. Merhametin duygun dedi ki okul." Çünki okul bir eğitim.ve öğretim yuvasıdır.

 

Çocuklarimiz ilk ılham.kaynağini.ana baba kucağından sonra öğretmenin dilinden vicdanından eğitiminden alır.

 Bir kuş bile yavrusunu uçurmadan önce ögretir. Sonra  eğitir.Tip ki bu kuş  gibi bizlerde çoçuklarimizi eğitmek.zorundayız.

Öğretmen hem can ,hem canandır O yüreğimi kutsal bir sandık gibi açarken  titreyendir.

O ögrencisine doğru eğilen eğildikçe yukselendir.Elldir ,ayaktir, yürütendir. Düşleriyle geleceği büyutendir.

Ana gibi öğrencilerini bağrına basan,yâr  gibi sarandir.  Bir Çocuğun  yüreği bir anaya bir yare bir de açılır  öğretmene çiçek. Bir çoçuğun yüreği çıçek.çıçek saçılır öğretmene .İyi ki varsınız öğretmenlerim.

Dünyaya tekrar gelsem.yine ögretmen olmak.isterdim.

""Eserinin üzerinde imzası olmayan tek sanatkar öğretmendir."diyen Başöğretmen Mustafa Kemal Ataturke Başögretmenligin verildiği  gün olan 24 Kasim ögretmenler günümuzu kutluyorum .Eserimizin üzerinde imzamiz yok ama  biliyoruz ki attiğimiz hetr adım her cümle,her bakışımız  onlarca minik gözler tarafından iźlenmekte ve taklit edilmektedir.

Bu minik  gözlerde güzel.anilar birakmak icin ve onlarin dünyasini inşa etmek   icin her daim.haziriz,ve hazir olmaya devam.edecegiz.

Anasınıfı öğretmeni

Sevgi.TÖNGEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.