Beylikbağı Spor’dan Muhteşem Sezon Açılışı

41 Spor 05.10.2019 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1718+ kez okundu.
 

Beylikbağı Spor’dan Muhteşem Sezon Açılışı

Bölgemizin köklü ve sevilen takımlarından olan Beylikbağı Spor Futbol Kulübü muhteşem konserle sezon açılışını gerçekleştirdi.
Beylikbağı Spor Stadyumunda gerçekleştirilen 2019-2020 yılı sezon açılışına bölge protokolü yoğun ilgi gösterdi.    İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başlayan programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Geze İlçe Başkan Vekili Hakan Kalpaner, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Mehmet Elmas, Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, futbolseverler ve bölge halkı katılım gösterdi.  Coşkunun ve katılımın yoğun olduğu etkinlikte Beylikbağı Spor Kulübünün tekvando takımı da nefis gösterileriyle katılımcıları büyüledi.   Sanatçı Ekin Uzunlar Coşturdu   Köksal Yetgin’le başlayan konser sevilen sanatçı Ekin Uzunlar’ın birbirinden güzel şarkılarıyla zirve yaptı. Beylikbağlılar şarkılara eşlik ederek adeta mest oldu.    Program plaket takdimi, dilek ve temennilerle sona erdi.
Bölgemizin köklü ve sevilen takımlarından olan Beylikbağı Spor Futbol Kulübü muhteşem konserle sezon açılışını gerçekleştirdi.

Beylikbağı Spor Stadyumunda gerçekleştirilen 2019-2020 yılı sezon açılışına bölge protokolü yoğun ilgi gösterdi. 

 

İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başlayan programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Geze İlçe Başkan Vekili Hakan Kalpaner, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Mehmet Elmas, Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, futbolseverler ve bölge halkı katılım gösterdi.  Coşkunun ve katılımın yoğun olduğu etkinlikte Beylikbağı Spor Kulübünün tekvando takımı da nefis gösterileriyle katılımcıları büyüledi.

 

Sanatçı Ekin Uzunlar Coşturdu

 

Köksal Yetgin’le başlayan konser sevilen sanatçı Ekin Uzunlar’ın birbirinden güzel şarkılarıyla zirve yaptı. Beylikbağlılar şarkılara eşlik ederek adeta mest oldu. 

 

Program plaket takdimi, dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.