Beylikbağı'nda Büyükgöz'e sevgi seli

Siyaset 05.03.2019 - 18:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3074+ kez okundu.
 

Beylikbağı'nda Büyükgöz'e sevgi seli

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar Büyükgöz'e yoğun ilgi gösterdi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde esnaf ve STK'lara misafir oldu. Beylikbağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Büyükgöz, "Tapu meselesini biz çözeceğiz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar" dedi.   "TAPU DİYE BİR SORUN KALMAYACAK" Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükgöz, "Beni tanıyanlar bilir. Bugüne kadar yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Şunu net bir şekilde ifade ediyorum. Gebze'de tapu ve imar diye bir sorun kalmayacak. Tapu bekleyen hemşerilerimizle ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde müjdeyi vereceğiz. Bizim sizlerle gönülümüz bir, yolumuz bir. Bu sorunu çözerse AK Parti çözer, çözerse Cumhur İttifakı'nın temsilcileri çözer " ifadelerini kullandı.   "KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK" 2004-2009 yılları arasında İbrahim Pehlivan'ın belediye başkanlığı döneminde kendisinin Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatan Büyükgöz, "Biz o gün göreve geldiğimizde ilk hizmet hareketini Beylikbağı bölgesinden başlatmıştık. Görev süremiz boyunca kapımız bir gün dahi kapanmadı. Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle 1 Nisan sabahı 'Nerede kalmıştık' diyerek yeniden çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.  
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar Büyükgöz'e yoğun ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde esnaf ve STK'lara misafir oldu. Beylikbağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Büyükgöz, "Tapu meselesini biz çözeceğiz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar" dedi.

 

"TAPU DİYE BİR SORUN KALMAYACAK"

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükgöz, "Beni tanıyanlar bilir. Bugüne kadar yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Şunu net bir şekilde ifade ediyorum. Gebze'de tapu ve imar diye bir sorun kalmayacak. Tapu bekleyen hemşerilerimizle ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde müjdeyi vereceğiz. Bizim sizlerle gönülümüz bir, yolumuz bir. Bu sorunu çözerse AK Parti çözer, çözerse Cumhur İttifakı'nın temsilcileri çözer " ifadelerini kullandı.

 

"KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK"

2004-2009 yılları arasında İbrahim Pehlivan'ın belediye başkanlığı döneminde kendisinin Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatan Büyükgöz, "Biz o gün göreve geldiğimizde ilk hizmet hareketini Beylikbağı bölgesinden başlatmıştık. Görev süremiz boyunca kapımız bir gün dahi kapanmadı. Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle 1 Nisan sabahı 'Nerede kalmıştık' diyerek yeniden çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.