Beylikbağı Marster's Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

41 Spor 09.12.2019 - 09:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1465+ kez okundu.
 

Beylikbağı Marster's Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Beylikbağı Marster's Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor
Beylikbağı Master's oynadığı futbolla  rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Ligin güçlü ekiplerinden Kartepe master'ı 4-3 skorla geçen temsilcimiz gözünü Antalya'daki Türkiye finallerine dikti.   Maçın kahramanı Akın Yüce ve İsmail Tekir oynadığı futbolla ön plana çıktı.   Başkan Murat Demir maç sonu yaptığı açıklamada, "Kadroda bulunan yıldız futbolcuların tamamını bir arada tutmak çok zor. Ama biz bunu başardık bir aile olduk skorlara bakmadan eğlenmeye devam ediyoruz" dedi.   Demir, "Bizi izlemeye yani bizi örnek almaya devam edin, tüm engellere rağmen yola devam edeceğiz ve başaracağız,bu konudak hem şahsımın hemde futbolcularımızın inancı tamdır" dedi.
Beylikbağı Marster's Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Beylikbağı Master's oynadığı futbolla  rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Ligin güçlü ekiplerinden Kartepe master'ı 4-3 skorla geçen temsilcimiz gözünü Antalya'daki Türkiye finallerine dikti.

 

Maçın kahramanı Akın Yüce ve İsmail Tekir oynadığı futbolla ön plana çıktı.

 

Başkan Murat Demir maç sonu yaptığı açıklamada, "Kadroda bulunan yıldız futbolcuların tamamını bir arada tutmak çok zor. Ama biz bunu başardık bir aile olduk skorlara bakmadan eğlenmeye devam ediyoruz" dedi.

 

Demir, "Bizi izlemeye yani bizi örnek almaya devam edin, tüm engellere rağmen yola devam edeceğiz ve başaracağız,bu konudak hem şahsımın hemde futbolcularımızın inancı tamdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.