Beylikbağı A101'de yangın çıktı

Gebze 04.12.2020 - 14:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2015+ kez okundu.
 

Beylikbağı A101'de yangın çıktı

Cumhuriyet mahallesinde bulunan A101 mağazasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı
Cumhuriyet mahallesinde bulunan A101 mağazasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı Cumhuriyet Mahallesi Anadolu lisesi karşısında bulunan binada bugün cuma saati öncesi yangın çıktı.         Mimar Sinan caddesi üzerinde Yıldız Camii karşısında hizmet veren A101 mağazasının arka kısmında bulunan ek binadaki yazıhanesinde çıkan yangın kısa zamanda büyüyerek yan binaya uzandı.     Kocaeli itfaiyesinin zamanında müdahelesi ile kontrol altına alınan yangında A101 mağazası kullanılamaz hale geldi. Mağaza çalışanları oluşan yangın karşısında şok geçirirken olay yerine gelen üst personel tarafından sakinleştirildiler.   Yangının çıkış sebebi yetkililer tarafından araştırılırken olay yerinde çok sayı da itfaiye ve güvenlik görevlisi hazır bulundu.
Cumhuriyet mahallesinde bulunan A101 mağazasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı
Cumhuriyet mahallesinde bulunan A101 mağazasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı
Cumhuriyet Mahallesi Anadolu lisesi karşısında bulunan binada bugün cuma saati öncesi yangın çıktı.
 
 
 
 
Mimar Sinan caddesi üzerinde Yıldız Camii karşısında hizmet veren A101 mağazasının arka kısmında bulunan ek binadaki yazıhanesinde çıkan yangın kısa zamanda büyüyerek yan binaya uzandı.
 
 
Kocaeli itfaiyesinin zamanında müdahelesi ile kontrol altına alınan yangında A101 mağazası kullanılamaz hale geldi. Mağaza çalışanları oluşan yangın karşısında şok geçirirken olay yerine gelen üst personel tarafından sakinleştirildiler.
 
Yangının çıkış sebebi yetkililer tarafından araştırılırken olay yerinde çok sayı da itfaiye ve güvenlik görevlisi hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.