Beklenen İstifa Geldi!

41 Spor 26.11.2019 - 15:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2816+ kez okundu.
 

Beklenen İstifa Geldi!

Çayırovaspor Başkanı Muhammet Yeşilkaya, Teknik Direktör Soner Büyükergün ile yolları ayırdıklarını açıkladı.
Başkanı Muhammet Yeşilkaya açıklamasında şunlara yer verdi: "Değerli Çayırova Halkı ve Çayırova Sevdalıları, bildiğiniz üzere kulübümüz bu sezon maddi manevi çok zor süreçlerden geçiyor. Bu süreçlerde A takım teknik sorumluluğunda bulunan Soner Büyükergun Hocamız ile yönetimimiz karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kendisine bu sürece kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz.  Kulübümüzün bundan sonra ki süreçte A Takım Teknik Sorumluluğunda Yunus Emre Akdoğan, Mürsel Türkyılmaz ve Engin Küçük görev yapacaktır. Hepimize hayırlı olsun."
Çayırovaspor Başkanı Muhammet Yeşilkaya, Teknik Direktör Soner Büyükergün ile yolları ayırdıklarını açıkladı.

Başkanı Muhammet Yeşilkaya açıklamasında şunlara yer verdi:

"Değerli Çayırova Halkı ve Çayırova Sevdalıları, bildiğiniz üzere kulübümüz bu sezon maddi manevi çok zor süreçlerden geçiyor. Bu süreçlerde A takım teknik sorumluluğunda bulunan Soner Büyükergun Hocamız ile yönetimimiz karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kendisine bu sürece kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz. 


Kulübümüzün bundan sonra ki süreçte A Takım Teknik Sorumluluğunda Yunus Emre Akdoğan, Mürsel Türkyılmaz ve Engin Küçük görev yapacaktır. Hepimize hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.