BAYBURTLULAR GEBZE'DE BULUŞTU

Gebze 30.10.2018 - 13:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3326+ kez okundu.
 

BAYBURTLULAR GEBZE'DE BULUŞTU

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Bayburt Platformu olarak Memoğulları yardımlaşma ve dayanışma Derneğinde Bayburt’ un güzide esnafları ve ileri gelen büyükleri ile sabah kahvaltısında bir araya Geldi..
Bayburt’ un 21 şubattaki kurtuluşu  ve  önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı istişare toplantısı yapan  birbirinden değerli Bayburtlu  esnaf ve ileri gelen büyükleri sırayla söz alarak fikirlerini   dile getirdiler.   Bayburtlular Platform Başkanı Nurettin Memoğlu Tuzla Bayburt kültür yardımlaşma derneği başkanı Levent Ayaz Darıca Bayburtlular dernek başkanı Doğan Bakır Çayırova Bayburt Genç Osman dernek başkanı Celal Akbaş  Memoğulları dernek başkanı Bahtiyar Aydın  Kocaeli Akparti il başkan yardımcısı Miktad Aydın Çayırova eski Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş Bursa uludağünüversite öğretim üyesi Muhammet Hanefi  Gacır ve Bayburtlu hemşehrilerin katılımıyla toplantı sona erdi.
Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Bayburt Platformu olarak Memoğulları yardımlaşma ve dayanışma Derneğinde Bayburt’ un güzide esnafları ve ileri gelen büyükleri ile sabah kahvaltısında bir araya Geldi..

Bayburt’ un 21 şubattaki kurtuluşu  ve  önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı istişare toplantısı yapan  birbirinden değerli Bayburtlu  esnaf ve ileri gelen büyükleri sırayla söz alarak fikirlerini   dile getirdiler.

 

Bayburtlular Platform Başkanı Nurettin Memoğlu Tuzla Bayburt kültür yardımlaşma derneği başkanı Levent Ayaz Darıca Bayburtlular dernek başkanı Doğan Bakır Çayırova Bayburt Genç Osman dernek başkanı Celal Akbaş  Memoğulları dernek başkanı Bahtiyar Aydın  Kocaeli Akparti il başkan yardımcısı Miktad Aydın Çayırova eski Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş Bursa uludağünüversite öğretim üyesi Muhammet Hanefi  Gacır ve Bayburtlu hemşehrilerin katılımıyla toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.