BAŞKAN ŞAYİR, KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

Dilovası 25.06.2019 - 09:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2804+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞAYİR, KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonu programları kapsamında köylerde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Dilovası genelinde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çerkeşli, Demirciler, Köseler, Tepecik köylerini AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Mahalle Muhtarları ile birlikte ziyaret etti. Köylerin ihtiyaçları, vatandaşların talep ve isteklerinin ele alındığı ziyarette köy halkının istek, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köylerde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Şayir, mahalle sakinlerini tek tek dinleyerek, köylerin ihtiyaçlarının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.   HER FIRSATTA KÖYLERİ ZİYARET EDECEĞİM   Her fırsatta köylere ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Fırsat buldukça köyden mahalleye dönmüş yerleşim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizler kardeşlerimizle, büyüklerimizle bir araya gelip, dertleşmek, hemhal olmak istiyoruz. Hizmetlerle ilgili eksiklerimiz varsa onları yerinde görmeye ve tamamlamaya çalışıyoruz. Sadece köy yazısının kaldırılıp da mahalle demekle buralar mahalle olmuyor. Büyük bir kararlılıkla köylerimize değer katan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hafta sonu programları kapsamında köylerde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Dilovası genelinde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çerkeşli, Demirciler, Köseler, Tepecik köylerini AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Mahalle Muhtarları ile birlikte ziyaret etti. Köylerin ihtiyaçları, vatandaşların talep ve isteklerinin ele alındığı ziyarette köy halkının istek, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köylerde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Şayir, mahalle sakinlerini tek tek dinleyerek, köylerin ihtiyaçlarının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

 

HER FIRSATTA KÖYLERİ ZİYARET EDECEĞİM

 

Her fırsatta köylere ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Fırsat buldukça köyden mahalleye dönmüş yerleşim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizler kardeşlerimizle, büyüklerimizle bir araya gelip, dertleşmek, hemhal olmak istiyoruz. Hizmetlerle ilgili eksiklerimiz varsa onları yerinde görmeye ve tamamlamaya çalışıyoruz. Sadece köy yazısının kaldırılıp da mahalle demekle buralar mahalle olmuyor. Büyük bir kararlılıkla köylerimize değer katan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.