Başkan Şayir’den Miraç Kandili Mesajı

Dilovası 21.03.2020 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2185+ kez okundu.
 

Başkan Şayir’den Miraç Kandili Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yayımladığı mesajda  “Miraç; âlemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuktur. Dostluk ve yardımlaşmanın, feyiz ve bereketin coştuğu, sevgi ve şefkat duygularının yağmur gibi tüm insanlığın üzerine yağdığı ve Yüce Peygamberimizin en yüksek mertebeye ulaştığı Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, özveri, paylaşım, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulaşma vardır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, manevi günlerin önemi daha da fark edilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Dilovası halkının, Aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını diliyorum dedi”.  

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yayımladığı mesajda  “Miraç; âlemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuktur. Dostluk ve yardımlaşmanın, feyiz ve bereketin coştuğu, sevgi ve şefkat duygularının yağmur gibi tüm insanlığın üzerine yağdığı ve Yüce Peygamberimizin en yüksek mertebeye ulaştığı Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, özveri, paylaşım, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulaşma vardır.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, manevi günlerin önemi daha da fark edilmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Dilovası halkının, Aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını diliyorum dedi”.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.