BAŞKAN ŞAYİR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Dilovası 24.05.2019 - 10:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2749+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞAYİR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yapımı devam eden çalışmaları yakından takip ederek birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe genelinde başlatmış olduğumuz çalışmaların yakından takibini yaparak hızlı ve yerinde çözümler ile vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz dedi.   "HALKIMIZIN RIZASINI ÖN PLANDA TUTUYORUZ"   İlçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın fikirlerini önemsiyoruz. Ortak akıl ile ilçemize bir çok projeye imza atacağız. Katılımcı belediyecilik modelini en iyi şeklinde uygulayacağız. Bugün ilgili birim müdürlerimiz ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden projelerimizi inceledik incelemeye devam edeceğiz. Projelerimizde gelinen aşamalar hakkında her gün ilgili müdürlerimizden bilgi alarak gerekli müdaheleleri yapıyoruz. İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın rızasını ön planda tutuyoruz. Halkımızın olumsuz etkileneceği projelerde sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız istişarelerle halkımızın rızasını alarak projelerimize start veriyoruz.” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yapımı devam eden çalışmaları yakından takip ederek birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe genelinde başlatmış olduğumuz çalışmaların yakından takibini yaparak hızlı ve yerinde çözümler ile vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz dedi.

 

"HALKIMIZIN RIZASINI ÖN PLANDA TUTUYORUZ"

 

İlçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın fikirlerini önemsiyoruz. Ortak akıl ile ilçemize bir çok projeye imza atacağız. Katılımcı belediyecilik modelini en iyi şeklinde uygulayacağız. Bugün ilgili birim müdürlerimiz ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden projelerimizi inceledik incelemeye devam edeceğiz. Projelerimizde gelinen aşamalar hakkında her gün ilgili müdürlerimizden bilgi alarak gerekli müdaheleleri yapıyoruz. İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın rızasını ön planda tutuyoruz. Halkımızın olumsuz etkileneceği projelerde sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız istişarelerle halkımızın rızasını alarak projelerimize start veriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.