Başkan Şayir, başarılı sporcuları ağırladı

Dilovası 02.08.2021 - 09:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3499+ kez okundu.
 

Başkan Şayir, başarılı sporcuları ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wushu-Kung Fu Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları makamında misafir etti.
 Türkiye Wushu-Kung Fu Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde Sakarya’nın Serdivan ilçesinde düzenlenen ‘Gençler ve Büyükler Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda yarışan Dilovası Belediyespor Wushu-Kickboks Okulu Hocası Hasan Yıldız ve sporcular 52 kg Ayşegül Gülenç – Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya, 56 kg Buğse Nur Yıldırım - Bronz madalya ve 48 kg Yunus Meral - Bronz madalya kazanarak ilçeye dönmüşlerdi.  HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ  Dilovası’nı temsilen katıldıkları şampiyona da dereceye giren sporcular Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in konuğu oldular. Genç sporcuların başarılarından büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şayir “Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimizin eğitim ve spor alanında ki başarıları için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Türkiye şampiyonasına katılarak ilçemize derece ile dönen sporcularımızın başarısı ile de büyük gurur duyuyoruz. Bu başarıların artarak devam etmesi için hep yanlarında olacağız. Yeter ki evlatlarımız başarılı olmak için önlerine bir hedef koyarak çalışsınlar” dedi. Başkan Şayir ayrıca Dilovası Belediyespor Wushu-Kickboks Okulu Hocası Hasan Yıldız ve sporcularını tek tek tebrik ederek ödüllendirdi. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wushu-Kung Fu Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları makamında misafir etti.

 Türkiye Wushu-Kung Fu Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde Sakarya’nın Serdivan ilçesinde düzenlenen ‘Gençler ve Büyükler Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda yarışan Dilovası Belediyespor Wushu-Kickboks Okulu Hocası Hasan Yıldız ve sporcular 52 kg Ayşegül Gülenç – Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya, 56 kg Buğse Nur Yıldırım - Bronz madalya ve 48 kg Yunus Meral - Bronz madalya kazanarak ilçeye dönmüşlerdi. 

HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ 

Dilovası’nı temsilen katıldıkları şampiyona da dereceye giren sporcular Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in konuğu oldular. Genç sporcuların başarılarından büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şayir “Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimizin eğitim ve spor alanında ki başarıları için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Türkiye şampiyonasına katılarak ilçemize derece ile dönen sporcularımızın başarısı ile de büyük gurur duyuyoruz. Bu başarıların artarak devam etmesi için hep yanlarında olacağız. Yeter ki evlatlarımız başarılı olmak için önlerine bir hedef koyarak çalışsınlar” dedi. Başkan Şayir ayrıca Dilovası Belediyespor Wushu-Kickboks Okulu Hocası Hasan Yıldız ve sporcularını tek tek tebrik ederek ödüllendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.