Başkan Ellibeş, teşkilat ziyaretlerini ihmal etmiyor

Siyaset 19.12.2020 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2208+ kez okundu.
 

Başkan Ellibeş, teşkilat ziyaretlerini ihmal etmiyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerdeki yatırım inceleme gezileri sırasında teşkilat üyelerini de ihmal etmiyor.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerdeki yatırım inceleme gezileri sırasında teşkilat üyelerini de ihmal etmiyor.    ALİ KILINÇ’A TAZİYE ZİYARETİ   AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerdeki yatırım gezileri sırasında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında teşkilat üyelerini de ihmal etmiyor. Pandemi nedeniyle geniş kapsamlı programlar yerine daha kısıtlı bu ziyaretlerde istişare kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanlarına gidiliyor.   Ellibeş, geçen hafta Gölcük ve İzmit’teydi. Kendisine AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen de eşlik etti. Ellibeş, ilk olarak Gölcük’te rahatsızlık geçiren Meclis Üyesi Mustafa Alkan, önceki dönem il yöneticisi Samet Taşdelen ve istişare kurulu üyesi Harun Gencer’e giderek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.   İzmit ziyareti sırasında da Kuruçeşme bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve geçtiğimiz günlerde amacası, yengesi ve kuzenini Koronavirüs nedeniyle kaybeden istişare kurulu üyesi Ali Kılınç’a taziyede bulundu.     Ayrıca Yahya Kaptan Mahalle Başkanı Şükür Yazıcı da iş yerinde ziyaret edildi. Ellibeş, Pandemi öncesi her hafta en az iki ilçeye gittiklerini hatırlattı, “Sağlık tedbirlerine uymak zorunda olduğumuzdan bu dönem daha kısıtlı da olsa teşkilatımızla birlikte olmayı sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerdeki yatırım inceleme gezileri sırasında teşkilat üyelerini de ihmal etmiyor.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerdeki yatırım inceleme gezileri sırasında teşkilat üyelerini de ihmal etmiyor. 

 


ALİ KILINÇ’A TAZİYE ZİYARETİ

 


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerdeki yatırım gezileri sırasında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında teşkilat üyelerini de ihmal etmiyor. Pandemi nedeniyle geniş kapsamlı programlar yerine daha kısıtlı bu ziyaretlerde istişare kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanlarına gidiliyor.

 

Ellibeş, geçen hafta Gölcük ve İzmit’teydi. Kendisine AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen de eşlik etti. Ellibeş, ilk olarak Gölcük’te rahatsızlık geçiren Meclis Üyesi Mustafa Alkan, önceki dönem il yöneticisi Samet Taşdelen ve istişare kurulu üyesi Harun Gencer’e giderek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

İzmit ziyareti sırasında da Kuruçeşme bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve geçtiğimiz günlerde amacası, yengesi ve kuzenini Koronavirüs nedeniyle kaybeden istişare kurulu üyesi Ali Kılınç’a taziyede bulundu.

 

 

Ayrıca Yahya Kaptan Mahalle Başkanı Şükür Yazıcı da iş yerinde ziyaret edildi. Ellibeş, Pandemi öncesi her hafta en az iki ilçeye gittiklerini hatırlattı, “Sağlık tedbirlerine uymak zorunda olduğumuzdan bu dönem daha kısıtlı da olsa teşkilatımızla birlikte olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.