Başkan Ellibeş’ten “1 Mart” mesajı

Siyaset 29.02.2020 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3241+ kez okundu.
 

Başkan Ellibeş’ten “1 Mart” mesajı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 1 Mart Üsküdar Vapur Faciası’nda hayatını kaybedenler için bir anma mesajı yayımladı. UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ Türk denizcilik tarihinin en büyük kazası olarak kayıtlara geçen 1 Mart 1958’deki Üsküdar Vapur Faciasında çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu yaklaşık 400 kişi hayatını kaybetmişti. İzmit Lisesi ve İzmit Sanat Okulu öğrencilerini taşıyan vapur, İzmit’ten hareket edip Gölcük’e giderken fırtına nedeniyle alabora olarak batmıştı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bu facianın acılarını her zaman en derinden htiklerini belirterek, “Türk denizcilik tarihi açısından en kara günlerden biri 1 Mart’tır. İzmit Körfezi’nin iki yakası arasında ulaşımı sağlayan Üsküdar Vapuru, 1 Mart 1958 tarihinde çoğunluğu öğrencilerden oluşan yüzlerce yolcusuyla birlikte batarak hepimizi büyük bir acıya boğdu. Bugün bile bu acıyı en derin duygularla hissediyoruz. Üsküdar Vapuru faciasında hayatını kaybeden hemşehrilerimizi bir kez daha rahmetle anarken, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 1 Mart Üsküdar Vapur Faciası’nda hayatını kaybedenler için bir anma mesajı yayımladı.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ
Türk denizcilik tarihinin en büyük kazası olarak kayıtlara geçen 1 Mart 1958’deki Üsküdar Vapur Faciasında çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu yaklaşık 400 kişi hayatını kaybetmişti. İzmit Lisesi ve İzmit Sanat Okulu öğrencilerini taşıyan vapur, İzmit’ten hareket edip Gölcük’e giderken fırtına nedeniyle alabora olarak batmıştı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bu facianın acılarını her zaman en derinden htiklerini belirterek, “Türk denizcilik tarihi açısından en kara günlerden biri 1 Mart’tır. İzmit Körfezi’nin iki yakası arasında ulaşımı sağlayan Üsküdar Vapuru, 1 Mart 1958 tarihinde çoğunluğu öğrencilerden oluşan yüzlerce yolcusuyla birlikte batarak hepimizi büyük bir acıya boğdu. Bugün bile bu acıyı en derin duygularla hissediyoruz. Üsküdar Vapuru faciasında hayatını kaybeden hemşehrilerimizi bir kez daha rahmetle anarken, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.