Başkan Çiftçi'den 17 Ağustos Marmara Depremi Mesajı

Çayırova 16.08.2020 - 17:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3301+ kez okundu.
 

Başkan Çiftçi'den 17 Ağustos Marmara Depremi Mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 21. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Depremin değil, güvensiz yapılaşmanın her zaman en büyük risk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız Marmara Depremi’nden bu yana 21 yıl geride kaldı. Sanayi ve ekonomimizin kalbi olan Kocaeli'mizde meydana gelen şiddetli deprem binlerce insanımızın ölümüne, bir o kadar insanımızın yaralanmasına, binlerce konutun yıkılmasına, hasar görmesine neden oldu. Aradan geçen yıllara rağmen acılar tazeliğini koruyor.       Kaybettiğimiz her vatandaşımızın acısı içimizi sızlatmaya devam ediyor. Halkımızın deprem tehlikesinin yanı sıra, deprem riskinin azaltılması, yerleşim-yapılaşma konusunda bilinçlendirilerek, duyarlı toplum bilincinin yerleştirilmesi adına gerek hükümetimiz gerekse de yerel yönetimler olarak çalışmalarımız devam ediyor. Biz de Çayırovamızın geleceğini inşa ederken güvenli, dayanıklı bir yapılaşma ve imar için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.   "Bildiğiniz gibi deprem ve doğal afetler kaçınılmaz olan bir durumdur. Burada bizlere düşen görev daha bilinçli olmaktır." diyen başkan Çiftçi, 17 Ağustos 1999 Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 21. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Depremin değil, güvensiz yapılaşmanın her zaman en büyük risk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız Marmara Depremi’nden bu yana 21 yıl geride kaldı. Sanayi ve ekonomimizin kalbi olan Kocaeli'mizde meydana gelen şiddetli deprem binlerce insanımızın ölümüne, bir o kadar insanımızın yaralanmasına, binlerce konutun yıkılmasına, hasar görmesine neden oldu. Aradan geçen yıllara rağmen acılar tazeliğini koruyor.

 

 

 

Kaybettiğimiz her vatandaşımızın acısı içimizi sızlatmaya devam ediyor. Halkımızın deprem tehlikesinin yanı sıra, deprem riskinin azaltılması, yerleşim-yapılaşma konusunda bilinçlendirilerek, duyarlı toplum bilincinin yerleştirilmesi adına gerek hükümetimiz gerekse de yerel yönetimler olarak çalışmalarımız devam ediyor. Biz de Çayırovamızın geleceğini inşa ederken güvenli, dayanıklı bir yapılaşma ve imar için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

 



"Bildiğiniz gibi deprem ve doğal afetler kaçınılmaz olan bir durumdur. Burada bizlere düşen görev daha bilinçli olmaktır." diyen başkan Çiftçi, 17 Ağustos 1999 Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.