Başkan Büyükgöz’ün 30 Ağustos Mesajı

Gebze 28.08.2020 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2062+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz’ün 30 Ağustos Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.
Mesajında Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı sonucunda kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin tarihimizin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Tarihimiz her zaman gurur duyduğumuz, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan unutulmaz zaferlerle doludur. 30 Ağustos Zaferi de, bağımsızlık inancının, milli birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı, tarihimizin en parlak başarıları arasında yer almaktadır.   HÜR VE BAĞIMSIZ YAŞAMA KARARLILIĞIMIZI TÜM DÜNYAYA İLAN ETTİK   Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, millet ordu bütünleşmesiyle kazanılan bu büyük zaferle hür ve bağımsız yaşama kararlılığımız tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini sağlamlaştıran bu büyük gün vesilesiyle, hemşerilerimin ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi. 
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

Mesajında Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı sonucunda kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin tarihimizin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Tarihimiz her zaman gurur duyduğumuz, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan unutulmaz zaferlerle doludur. 30 Ağustos Zaferi de, bağımsızlık inancının, milli birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı, tarihimizin en parlak başarıları arasında yer almaktadır.

 

HÜR VE BAĞIMSIZ YAŞAMA KARARLILIĞIMIZI TÜM DÜNYAYA İLAN ETTİK

 

Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, millet ordu bütünleşmesiyle kazanılan bu büyük zaferle hür ve bağımsız yaşama kararlılığımız tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini sağlamlaştıran bu büyük gün vesilesiyle, hemşerilerimin ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.