Başkan Büyükgöz Denetime Çıktı

Gündem 26.10.2019 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2741+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz Denetime Çıktı

Temel belediyecilik çalışmalarının aksamadan yürümesi ve hizmet kalitesinin artarak sürmesi için saha çalışmalarını bizzat yerinde denetleyen Başkan Büyükgöz, sabahın ilk ışıklarında fırın denetimi gerçekleştirdi.
Başkan Büyükgöz, sabahın ilk ışıklarıyla denetime çıktı. Sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra temel belediyecilik çalışmalarının aksamadan yürümesi ve hizmet kalitesinin artarak sürmesi için saha çalışmalarını bizzat yerinde denetleyen Başkan Büyükgöz, sabahın ilk ışıklarında fırın denetimi gerçekleştirdi. Zabıtalar ve ilgili birim müdürlüğü yetkilileriyle birlikte ilçede faaliyetlerini sürdüren fırınları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; ekiplerin gramaj ve hijyen kurallarına yönelik denetimini de yakından takip etti. “Vatandaşın sağlığı her şeyin başında gelir” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebzeli hemşerilerimizin, gıda standartlarına uygun ve hijyenik şartlarda üretilmiş gıdalar tüketebilmesi adına denetimlerimizi ekiplerimiz rutin bir şekilde sürdürüyor. ESNAFA HAYIRLI İŞLER Sabahki denetimlere biz de iştirak ederek esnaflarımıza hem hayırlı işler temennimizi iletelim hem de çalışmalara ilişkin de hasbihal edelim istedik. Kurallara uygun üretim yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren her konuda olduğu gibi gıda üretimi ve denetiminde de aynı hassasiyeti sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm esnaflarımıza hayırlı işler dilerim” ifadelerini kullandı.
Temel belediyecilik çalışmalarının aksamadan yürümesi ve hizmet kalitesinin artarak sürmesi için saha çalışmalarını bizzat yerinde denetleyen Başkan Büyükgöz, sabahın ilk ışıklarında fırın denetimi gerçekleştirdi.

Başkan Büyükgöz, sabahın ilk ışıklarıyla denetime çıktı. Sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra temel belediyecilik çalışmalarının aksamadan yürümesi ve hizmet kalitesinin artarak sürmesi için saha çalışmalarını bizzat yerinde denetleyen Başkan Büyükgöz, sabahın ilk ışıklarında fırın denetimi gerçekleştirdi. Zabıtalar ve ilgili birim müdürlüğü yetkilileriyle birlikte ilçede faaliyetlerini sürdüren fırınları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; ekiplerin gramaj ve hijyen kurallarına yönelik denetimini de yakından takip etti. “Vatandaşın sağlığı her şeyin başında gelir” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebzeli hemşerilerimizin, gıda standartlarına uygun ve hijyenik şartlarda üretilmiş gıdalar tüketebilmesi adına denetimlerimizi ekiplerimiz rutin bir şekilde sürdürüyor.

ESNAFA HAYIRLI İŞLER
Sabahki denetimlere biz de iştirak ederek esnaflarımıza hem hayırlı işler temennimizi iletelim hem de çalışmalara ilişkin de hasbihal edelim istedik. Kurallara uygun üretim yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren her konuda olduğu gibi gıda üretimi ve denetiminde de aynı hassasiyeti sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm esnaflarımıza hayırlı işler dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.