Başkan Büyükgöz’den Engelliler Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulundu.

Gebze 12.05.2021 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2864+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz’den Engelliler Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den Engelliler Haftası ziyaretleri.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den Engelliler Haftası ziyaretleri.   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Engelliler Haftasında bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, Engelliler Haftasında; Mustafa Paşa Mahallesi sakinlerinden Kemal Altın, Mevlana Mahallesi sakinlerinden Ali Demirci, Köşklüçeşme Mahallesi sakinlerinden Hümeyra Zeynep Karaman, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Murat Taş, Halit Dolu ve Deniz Şahin’i evlerinde ziyaret etti. Ailelerle bir süre sohbet eden, talep ve isteklerini alan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ziyaretlere ilişkin, “Sevgi, saygı ve empati her engeli aşar. Her şeyden evvel bir kardeşiniz bir ağabeyiniz olarak; sosyal yaşamınızı en muntazam şekilde tanzim etmek için var gücümüzle çalışacağız.   İlk etapta engelli yavrularımız için özel bir park yapacağız. Bununla beraber ilçe genelinde oyun parklarını da bu şekilde revize edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den Engelliler Haftası ziyaretleri.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den Engelliler Haftası ziyaretleri.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Engelliler Haftasında bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, Engelliler Haftasında; Mustafa Paşa Mahallesi sakinlerinden Kemal Altın, Mevlana Mahallesi sakinlerinden Ali Demirci, Köşklüçeşme Mahallesi sakinlerinden Hümeyra Zeynep Karaman, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Murat Taş, Halit Dolu ve Deniz Şahin’i evlerinde ziyaret etti. Ailelerle bir süre sohbet eden, talep ve isteklerini alan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ziyaretlere ilişkin, “Sevgi, saygı ve empati her engeli aşar. Her şeyden evvel bir kardeşiniz bir ağabeyiniz olarak; sosyal yaşamınızı en muntazam şekilde tanzim etmek için var gücümüzle çalışacağız.

 

İlk etapta engelli yavrularımız için özel bir park yapacağız. Bununla beraber ilçe genelinde oyun parklarını da bu şekilde revize edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.