Başkan Büyükgöz’den Çarşıda Esnaf Turu

Gebze 16.06.2020 - 04:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2869+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz’den Çarşıda Esnaf Turu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski ve yeni çarşı esnaflarını tek tek ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den esnaf ziyaretleri. Yoğun geçen mesai ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çarşı esnafını turladı. Eski Çarşı ve Yeni Çarşı esnaflarını tek tek ziyaret eden Başkan Büyükgöz, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Büyükgöz, alışveriş için gelen vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti. SOSYAL MESAFE KURALINI HATIRLATTI Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Büyükgöz, pandemiyle mücadelenin sürdüğünü hatırlatarak, hijyen kurallarına riayet ve sosyal mesafe kuralına özen gösterilmesi konusunda hatırlatmalarda bulundu. Pandemiyle mücadelede kaldırılan kısıtlamalardan sonra esnaflarının işlerinin hızla artış göstermesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Büyükgöz, belediye olarak esnafların her zaman yanlarında ve destekçisi olacaklarının altını çizdi. Çarşıda dükkanları olan esnaflarda talep, öneri ve görüşlerini Başkan Büyükgöz’e iletti.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski ve yeni çarşı esnaflarını tek tek ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den esnaf ziyaretleri. Yoğun geçen mesai ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çarşı esnafını turladı. Eski Çarşı ve Yeni Çarşı esnaflarını tek tek ziyaret eden Başkan Büyükgöz, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Büyükgöz, alışveriş için gelen vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti.

SOSYAL MESAFE KURALINI HATIRLATTI

Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Büyükgöz, pandemiyle mücadelenin sürdüğünü hatırlatarak, hijyen kurallarına riayet ve sosyal mesafe kuralına özen gösterilmesi konusunda hatırlatmalarda bulundu. Pandemiyle mücadelede kaldırılan kısıtlamalardan sonra esnaflarının işlerinin hızla artış göstermesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Büyükgöz, belediye olarak esnafların her zaman yanlarında ve destekçisi olacaklarının altını çizdi. Çarşıda dükkanları olan esnaflarda talep, öneri ve görüşlerini Başkan Büyükgöz’e iletti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.