Başkan Büyükakın, Mezun Olduğu İlkokulda, İlk Ders Zilini Çaldı

Eğitim 09.09.2019 - 23:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3185+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, Mezun Olduğu İlkokulda, İlk Ders Zilini Çaldı

Başkan Tahir Büyükakın, 2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk ders zilini 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’nda çaldı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk gününde, 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’na giderek açılış programına katıldı. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, 39 yıl önceki sınıf öğretmeni Hatice Tunay’ın elini öperek eski günleri yâd etti.       SINIF ÖĞRETMENİ İLE BİR ARAYA GELDİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’nda düzenlenen eğitim öğretim yılı açılış törenine katıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı. Programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sınıf öğretmeni Hatice Tunay ile bir araya geldi. Sınıf öğretmeni Tunay’ın elini öpen Başkan Büyükakın, eski günleri yâd etti.   ÜLKEMİZİN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR Programda kısa bir konuşma yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Biz eğitim ile büyüyeceğiz. Yıllar önce küllerinden yeniden doğan Cumhuriyetimize, yeni nesiller yetiştireceğiz. Biz de gençlerimize imkânlar sağlayarak onları geleceğe hazırlayacağız. Ülkemiz bugün çok güçlü bir yere geldi. Türkiye’nin artık 2023, 2053 ve 2071 gibi yeni hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için yapmamız gereken tek bir şey var. Burada gördüğünüz gençlere yatırım yapmak. Bizler gençlerimize yatırım yaparak onlara daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz” dedi.   “BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAKTIR” Öğrencilere bazı öğütlerde bulunan Başkan Büyükakın; “Gençlere başarının sırrını söylüyorum. Başarının sırrı vazgeçmemektir. Çalışmak, çalışmak daha çok çalışmak lazım. Ben sizin gözlerinizde gelecekte çok başarılı olacak gençler görüyorum. Hepiniz bu ülkelere çok güzel hizmetler yapacaksınız. Eğitimin tek bir amacı iyi insan yetiştirmektir. Sizlerin ülkeniz için iyi insan olmanızı diliyorum. Öğretmenlerimize sizleri insan olarak yetiştirmek için göstermiş oldukları çabalardan dolayı tebrik ediyorum. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılınızın başarılarla dolu olsun” dedi.   39 YIL SONRA TEMSİLİ DİPLOMA ALDI Konuşmaların ardından eski sınıf öğretmeni Hatice Tunay, öğrencisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a 1979/1980 eğitim öğretim yılı temsili mezuniyet belgesini teslim etti. Öğretmeni Hatice Tunay’a çiçek takdim eden Tahir Başkan, ardından öğretmeni ile birlikte ilk ders zilini çaldı.   ESKİ SINIFINI GEZDİ 39 yıl sonra okuduğu okula giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sınıf öğretmeni Hatice Tunay ile eski sınıfına gitti. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Büyükakın, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Başkan Tahir Büyükakın, 2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk ders zilini 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’nda çaldı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk gününde, 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’na giderek açılış programına katıldı. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, 39 yıl önceki sınıf öğretmeni Hatice Tunay’ın elini öperek eski günleri yâd etti.    

 

SINIF ÖĞRETMENİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 1980 yılında mezun olduğu Derince Turgut Reis İlkokulu’nda düzenlenen eğitim öğretim yılı açılış törenine katıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı. Programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sınıf öğretmeni Hatice Tunay ile bir araya geldi. Sınıf öğretmeni Tunay’ın elini öpen Başkan Büyükakın, eski günleri yâd etti.

 

ÜLKEMİZİN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR

Programda kısa bir konuşma yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Biz eğitim ile büyüyeceğiz. Yıllar önce küllerinden yeniden doğan Cumhuriyetimize, yeni nesiller yetiştireceğiz. Biz de gençlerimize imkânlar sağlayarak onları geleceğe hazırlayacağız. Ülkemiz bugün çok güçlü bir yere geldi. Türkiye’nin artık 2023, 2053 ve 2071 gibi yeni hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için yapmamız gereken tek bir şey var. Burada gördüğünüz gençlere yatırım yapmak. Bizler gençlerimize yatırım yaparak onlara daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz” dedi.

 

“BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAKTIR”

Öğrencilere bazı öğütlerde bulunan Başkan Büyükakın; “Gençlere başarının sırrını söylüyorum. Başarının sırrı vazgeçmemektir. Çalışmak, çalışmak daha çok çalışmak lazım. Ben sizin gözlerinizde gelecekte çok başarılı olacak gençler görüyorum. Hepiniz bu ülkelere çok güzel hizmetler yapacaksınız. Eğitimin tek bir amacı iyi insan yetiştirmektir. Sizlerin ülkeniz için iyi insan olmanızı diliyorum. Öğretmenlerimize sizleri insan olarak yetiştirmek için göstermiş oldukları çabalardan dolayı tebrik ediyorum. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılınızın başarılarla dolu olsun” dedi.

 

39 YIL SONRA TEMSİLİ DİPLOMA ALDI

Konuşmaların ardından eski sınıf öğretmeni Hatice Tunay, öğrencisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a 1979/1980 eğitim öğretim yılı temsili mezuniyet belgesini teslim etti. Öğretmeni Hatice Tunay’a çiçek takdim eden Tahir Başkan, ardından öğretmeni ile birlikte ilk ders zilini çaldı.

 

ESKİ SINIFINI GEZDİ

39 yıl sonra okuduğu okula giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sınıf öğretmeni Hatice Tunay ile eski sınıfına gitti. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Büyükakın, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.