BAŞKAN BÜYÜKAKIN: "251 ŞEHİT VERDİK, MİLYONLARCA DİRİLDİK"

41 Kocaeli 16.07.2019 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3279+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: "251 ŞEHİT VERDİK, MİLYONLARCA DİRİLDİK"

Başkan Büyükakın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Vatan Nöbeti Devam Ediyor” programını vatandaşlarla birlikte takip etti.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Valiliği, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ile ortaklaşa 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Vatan Nöbeti Devam Ediyor” programını vatandaşlarla birlikte takip etti. Halkın arasına karışan ve onlarla birlikte programları takip eden Başkan Büyükakın, vatandaşlarla günün anısına fotoğraflar da çekildi. 7’den 77’e herkesin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, Milli İrade Meydanın arkalarını dolduran Kocaelilerle hasbihal etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Büyükakın, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin üçüncü sene-i devriyesinde hain darbecilere karşı şanlı bir direniş verilen bu gecede, kahraman gençlerimiz, kadınlarımız ve erkeklerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” açıklamasını yaptı.   “ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR. ANCAK HAFIZAMIZ DİRİ” “Vatan Nöbeti Devam Ediyor” programına katılan Kocaelililerle teşekkür eden Başkan Büyükakın, Milli İrade Meydanı’nın her noktasındaki vatandaşlarla buluştu. “15 Temmuz’un üzerinden üç yıl geçti” diyen Başkan Büyükakın, gençlerle olan sohbetinde, “O gün ve bugün meydanlarda olan her bir kardeşimden, ellerini semaya kaldırmış dualar eden milletimizden Allah razı olsun. Zaman çabuk geçiyor. Ancak hafızamız diri. 15 Temmuz hain darbe girişiminde üç yıl önce bugün, güçlü Türkiye’nin bekasına kast eden hainlere karşı bir zafer elde ettik. Gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.   “DÜNYAYA MİLLİ BERABERLİK DERSİ VERDİK” Vatandaşlarla kurduğu samimi ve içten diyaloglarla Milli İrade Meydanı’nda halkla bütünleşen Başkan Büyükakın,”Milli irademize saldıran hainlere karşı silahsız, korumasız, sadece kefenlerini giyerek ölüme yürüyenlere bir kez daha şükranlarını ifade ediyorum. Onlar ev hanımıydılar, öğrenciydiler, nişanlıydılar, evliydiler. Umutlarını, geleceklerini, ailelerini arkalarında bırakıp mermilerin üzerine yürürken bir an bile tereddüt etmediler. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda dedelerimizin ve ninelerimizin yazdığı kahramanlık destanlarına bir yenisini daha eklediler. Tek dişi kalmış canavarı bir kere daha bozguna uğrattılar. Bugün bu milletin evlâdı olmanın büyük gururunu yaşıyoruz.Memleketimizin birliğine ve dirliğine cephe alan FETÖ terör örgütü ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.Güçlü Türkiye’ye; millî birlik ve beraberliğimize kimse engel olamayacak. Bizler de dedelerimizin, ninelerimizin kahraman torunları olarak 15 Temmuz gecesi sokaklara döküldük. O gece Kocaeli şehri olarak tıpkı bugünkü gibi dünyaya milli beraberlik dersi verdik. 251 şehit verdik, milyonlarca dirildik” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Başkan Büyükakın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Vatan Nöbeti Devam Ediyor” programını vatandaşlarla birlikte takip etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Valiliği, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ile ortaklaşa 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Vatan Nöbeti Devam Ediyor” programını vatandaşlarla birlikte takip etti. Halkın arasına karışan ve onlarla birlikte programları takip eden Başkan Büyükakın, vatandaşlarla günün anısına fotoğraflar da çekildi. 7’den 77’e herkesin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, Milli İrade Meydanın arkalarını dolduran Kocaelilerle hasbihal etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Büyükakın, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin üçüncü sene-i devriyesinde hain darbecilere karşı şanlı bir direniş verilen bu gecede, kahraman gençlerimiz, kadınlarımız ve erkeklerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” açıklamasını yaptı.

 

“ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR. ANCAK HAFIZAMIZ DİRİ”

Vatan Nöbeti Devam Ediyor” programına katılan Kocaelililerle teşekkür eden Başkan Büyükakın, Milli İrade Meydanı’nın her noktasındaki vatandaşlarla buluştu. “15 Temmuz’un üzerinden üç yıl geçti” diyen Başkan Büyükakın, gençlerle olan sohbetinde, “O gün ve bugün meydanlarda olan her bir kardeşimden, ellerini semaya kaldırmış dualar eden milletimizden Allah razı olsun. Zaman çabuk geçiyor. Ancak hafızamız diri. 15 Temmuz hain darbe girişiminde üç yıl önce bugün, güçlü Türkiye’nin bekasına kast eden hainlere karşı bir zafer elde ettik. Gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

 

“DÜNYAYA MİLLİ BERABERLİK DERSİ VERDİK”

Vatandaşlarla kurduğu samimi ve içten diyaloglarla Milli İrade Meydanı’nda halkla bütünleşen Başkan Büyükakın,”Milli irademize saldıran hainlere karşı silahsız, korumasız, sadece kefenlerini giyerek ölüme yürüyenlere bir kez daha şükranlarını ifade ediyorum. Onlar ev hanımıydılar, öğrenciydiler, nişanlıydılar, evliydiler. Umutlarını, geleceklerini, ailelerini arkalarında bırakıp mermilerin üzerine yürürken bir an bile tereddüt etmediler. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda dedelerimizin ve ninelerimizin yazdığı kahramanlık destanlarına bir yenisini daha eklediler. Tek dişi kalmış canavarı bir kere daha bozguna uğrattılar. Bugün bu milletin evlâdı olmanın büyük gururunu yaşıyoruz.Memleketimizin birliğine ve dirliğine cephe alan FETÖ terör örgütü ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.Güçlü Türkiye’ye; millî birlik ve beraberliğimize kimse engel olamayacak. Bizler de dedelerimizin, ninelerimizin kahraman torunları olarak 15 Temmuz gecesi sokaklara döküldük. O gece Kocaeli şehri olarak tıpkı bugünkü gibi dünyaya milli beraberlik dersi verdik. 251 şehit verdik, milyonlarca dirildik” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.